Και ναι, αναφέρομαι σε όλες αυτές τις στιγμές που ήθελες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Λίγο η κούραση, λίγο η αφηρημάδα, λίγο το άγχος είναι παράγοντες που πολύ εύκολα θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε τέτοιες καταστάσεις. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κακό .Με λίγο αυτοσαρκασμό και ευγένεια όλα καταλήγουν υπέρ σου και στο κάτω-κάτω έχεις κάτι να αφηγείσαι!

1. Όταν πας να βγάλεις "κρυφή" φωτογραφία και ανάβει το φλας.

Είμαι σίγουρη πως σε όλους μας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο .Το φλας είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξεις όταν έχεις να βγάλεις σε πέρας μια τέτοια αποστολή καθώς σε προδίδει τόσο απροκάλυπτα. Ανάβει όποτε θέλει και κάνει τα δικά του. Έχε το στο μυαλό σου γιατί η αμηχανία που προκαλεί είναι μεγάλη.

 

2. Όταν καθρεφτίζεσαι στο τζάμι ενός αυτοκινήτου και ο οδηγός είναι μέσα.

Πολλές φορές σου έχει τύχει να μην σου φτάνει ο χρόνος και να μην πρόλαβες να ρίξεις μία τελευταία ματιά στο λουκ σου. Αυτό, όμως, δεν σε προβληματίζει γιατί γνωστό σε όλους είναι πως ο καλύτερος καθρέφτης είναι τα τζάμια των αυτοκινήτων. Κι εκεί, λοιπόν, που καθρεφτίζεσαι, αρχίζεις να εστιάζεις και καταλαβαίνεις πως δεν είσαι μόνη. Μην αγχώνεσαι, λοιπόν,τουλάχιστον ήσουν περιποιημένη!

 

3. Όταν κάνεις πως μιλάς και χτυπάει το κινητό σου.

Όλοι ξέρουμε πως ο πιο πετυχημένος  και γρήγορος τρόπος για να αποφύγουμε κάποιον είναι να κάνουμε πως μιλάμε στο κινητό. Και, ναι, τις περισσότερες φορές πετυχαίνει. Τι γίνεται, όμως, όταν εκείνη τη στιγμή που δεν πρέπει, χτυπάει το κινητό σου; Τότε, απλά περιμένεις με κάποιο μαγικό τρόπο ή να μην έχει ακουστεί ο ήχος κλήσης ή πολύ απλά να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Και στις δύο περιπτώσεις, διακωμώδησε το .

 

4. Όταν μιλάς για κάποιον και βρίσκεται κοντά σου.

Η αλήθεια είναι πως σε αυτή την περίπτωση η συνολική αμηχανία που δημιουργείται είναι μια πραγματική αιτία γέλιου. Από αυτούς που προσπάθησαν να σε προειδοποιήσουν, από εσένα μέχρι και το "πρόσωπο",όλες οι φάσεις είναι αξιοσημείωτες. Τουλάχιστον σε αυτήν την κατάσταση, απόφυγε την οπτική επαφή. Θα σε βγάλει από μεγάλη δύσκολη θέση .

 

5. Όταν νομίζεις πως σε χαιρετάνε και ανταποδίδεις.

Εδώ και αν υπάρχει αμηχανία! Πόσες φορές σου έχει τύχει να σε χαιρετάει από μακριά κάποιος άγνωστος με μια δόση οικειότητας; Κι εσύ απορείς αλλά οι αρχές σου δεν σου επιτρέπουν να μην ανταποδώσεις. Και κάπου εκεί στη μέση συνειδητοποιείς πως δεν είσαι μόνη σου αλλά πίσω σου βρίσκεται αυτός που όντως χαιρετάει ο ευγενικός άγνωστος. Δεν πειράζε, όμως, το "γεια" και το "καλημέρα" καλό είναι να τα μοιράζουμε απλόχερα!