Βγαίνετε ραντεβού. Είναι λίγο … κουμπωμένος και εσύ δεν ξέρεις τι να κάνεις. Πρέπει να του δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι, πρέπει να του δείξεις ότι τον θέλεις. Μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα για να τον … ξεκουμπώσεις, και να τον κάνεις να σε θέλει πολύ και… άμεσα.

Ας πούμε, για παράδειγμα, τα παρακάτω:

1.    Να χαμογελάς


Ένα όμορφο χαμόγελο σε κάνει πάντα πιο συμπαθητική και, όταν είναι και πονηρό, αρκετά υποσχόμενο. Χαμόγελο, λοιπόν, και νάζι!

6 χαρακτηριστικά στα οποία οι άντρες δεν μπορούν να αντισταθούν!


2.    Πιάσε το χέρι του


Όχι στο άσχετο, ούτε εάν είστε πολύ μακριά, γιατί θα είναι κουλό. Αλλά εάν είστε κοντά, προσπάθησε να έχεις σωματική επαφή. Αγκάλιασέ τον, πιάσε τον ώμο του, ακούμπησε τον λαιμό του. Όσο πιο διαχυτική είσαι, τόσο καλύτερο!

3.    Δείξε λίγο δέρμα


Εδώ θέλει πολλή προσοχή. Το πολύ προκλητικό συνήθως δεν αρέσει στους άντρες –και δεν αρέσει και σε εμάς. Αλλά μπορείς να βάλεις ένα εξώπλατο φόρεμα, ή ένα κοντό φουστανάκι ή μια μπλούζα με ντεκολτέ. Θα είσαι αρκετά πιο σέξυ!

Τι είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα πολύ σέξι (αλλά όχι πρόστυχη);

4.    Γέλα με τα αστεία του


Αυτό βέβαια, προϋποθέτει να είναι και αστείος ο ίδιος, γιατί εάν είναι σαχλός, τότε την πατήσαμε.Δες εδώ τα 13 πράγματα που κάνουν σέξι έναν άντρα. Εάν όμως έχει χιούμορ, τότε καλό είναι να μην είσαι παγοκολώνα, αλλά να γελάς μαζί του. Το χιούμορ, άλλωστε, μας φέρνει πιο κοντά! 
 
5.    Κράτα οπτική επαφή


Το να τον κοιτάς στα μάτια, και το βλέμμα σου να έχει νόημα, βάθος και πάθος, είναι πολύ μα πολύ σέξυ! Άσε κάτω το κινητό σου λοιπόν και … γδύσε τον με τα μάτια σου!

6.    Πες το με το σώμα

;
Body language! Πέσε λίγο πάνω του, χάιδεψε το ποτήρι, παίξε με τα μαλλιά σου. Ξέρεις και σου βγαίνει τι πρέπει να κάνεις!

Πού πρέπει να πάτε ραντεβού ανάλογα με το ζώδιό του; Δες εδώ!