Ψάχνεις, ψάχνεις, ψάχνεις και δεν βρίσκεις δουλειά με τίποτα! Εμείς είμαστε εδώ να σου δείχνουμε κάθε εβδομάδα τις διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης και γενικότερα τις θέσεις που αφορούν τους νέους σε όλη την Ελλάδα για εσένα που ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου πορεία από γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες.


ΠΛΑΙΣΙΟ: Η εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ αναζητά ταμίες για την Αττική. Είσαι η ιδανική υποψήφια αν:
 Σου αρέσει η επικοινωνία με τους ανθρώπους
Έχεις κέφι και διάθεση για προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική εξέλιξη
Είσαι απόφοιτη Λυκείου τουλάχιστον
Έχεις γνώσεις χειρισμού Ηλεκτρικών Υπολογιστών
Έχεις εργασιακή εμπειρία έως 2 χρόνια 
 Η εταιρεία προσφέρει:
-Ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον εργασίας
-Διαρκή εκπαίδευση
-Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
-Ευκαιρίες εξέλιξης

 

ΚΑΥΚΑΣ: Υποψηφίους για την εξάμηνη Πρακτική τους Άσκηση και συγκεκριμένα τελειόφοιτους των ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων καθώς και Λογιστικής, αναζητά η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ για την Αθήνα. Οι πρακτικά ασκούμενοι θα απασχοληθούν  στην Μονάδα Κατασκευής Πινάκων, στην Διεύθυνση Marketing, στην Διεύθυνση ΙΤ, στη Διεύθυνση Logistics καθώς και στην Οικονομική Διεύθυνση ανάλογα με την ειδικότητά τους. 
Απαιτήσεις
Προφίλ υποψηφίου
Φοιτητή/τρια επί Πτυχίο σε ΤΕΙ Διοίκησης στο εξάμηνο πρακτικής άσκησης
Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
Καλή γνώση των εφαρμογών MS Office και πληροφοριακών συστημάτων
 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο hr@kafkas.gr  αναγράφοντας τον κωδικό της αγγελίας (ΠΑ1115).


ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές των ΤΕΙ να κάνουν την πρακτική τους άσκηση* στην εταιρεία μας.
* Επιδοτούμενη υποχρεωτική πρακτική άσκηση   
 Μέσω της πρακτικής άσκησης η εταιρεία δίνει την ευκαιρία σε πολλούς νέους τελειόφοιτους των ΤΕΙ να απασχοληθούν σε διάφορες ειδικότητες και να αποκτήσουν την εμπειρία σε ένα δυναμικό, πολυεθνικό περιβάλλον εργασίας.
Οι ανοικτές θέσεις πρακτικής άσκησης είναι:
Store Operating Coordinator
Τεχνικός Υπολογιστών
Τμήμα Προμηθειών
Τμήμα Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης


Ledra Hotels and Villas; Σπουδαστές / Μαθητές για Πρακτική Άσκηση ζητούνται από τον Όμιλο ξενοδοχείων Ledra Hotels and Villas στην Κρήτη και συγκεκριμένα σπουδαστές και σπουδάστριες Τριτοβάθμιας ή / και Μαθητές και Μαθήτριες Μεσοδευτεροβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαιδευσης σχολών του Εσωτερικού ή/και του Εξωτερικού για να εκπληρώσουν την πρακτική τους άσκηση. Απαραίτητη προϋπόθεση η άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας. Πληροφορίες στο www.ledrahotelsandvillas.com.