Ολοι σου  λένε ότι μοιάζεις πολύ στην Blake Lively (βλ Gossip girl). Η ζωή κι η εμφάνισή σου θα ‘ταν για σένα τέλεια αν η μαμά σου σε άφηνε να βάψεις τα μαλλιά σου ξανθά. Την έχεις χιλιοπαρακαλέσει, αλλά εκείνη δεν θέλει να ακούσει κουβέντα (κι εγώ μαζί της είμαι!). O λόγος, απλός. Είσαι μόλις στα 14!

Κορίτσι όμορφο σκούπισε τα δάκρυά σου. Υπάρχει λύση κι είναι πολύ απλή. Να κάνεις υπομονή να μεγαλώσεις. Τότε θα μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου ακόμη και φούξια (πλάκα κάνω). Επειδή, όμως, φαίνεται να θέλεις μία λύση άμεσα έχω κάποιες ιδεούλες που αν της εφαρμόζεις μία φορά την εβδομάδα και η μαμά σου θα τις εγκρίνει κι εσένα θα κάνουν πιο χαρούμενη. Αλλά, κυρίως πιο ξανθιά!

Με μπίρα
Λένε, πως η μπίρα ξανοίγει το χρώμα των μαλλιών. Μόλις λουστείς και ξεβγάλεις τα μαλλιά σου, ρίξε ένα μπουκάλι ξανθιά μπίρα σε θερμοκρασία δωματίου. (Η μάρκα δεν έχει καμία σημασία). Κάθισε στον ήλιο για δέμα λεπτά και μετά ξέβγαλε πολύ καλά τα μαλλιά σου.

Με χαμομήλι
Άλλη λύση είναι να φτιάξεις ένα αφέψημα (σαν δυνατό ρόφημα δηλαδή) από χαμομήλι. Βράσε για 10 λεπτά μία χούφτα χαμομήλι με νερό. Μόλις κρυώσει σούρωσέ το. Ρίχνεις το χαμομήλι σε λουσμένα μαλλιά και κάθεσαι άλλα 10 λεπτά στον ήλιο. Ξεβγάζεις καλά και στεγνώνεις τα μαλλιά σου.

SOS! Μην ξεχαστείς και βάλεις ζάχαρη, γιατί όλες οι σφήκες της γειτονιάς θα επισκεφτούν το κεφάλι σου. Δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά είναι στα αλήθεια αυτά τα tips αλλά περνάνε από γενιά σε γενιά.


Σκέψου ότι θα μπορούσες να γίνεις κι έτσι... κάτι σαν αποπαίδι της Lady Gaga και της Liza Minnelli.

Μην το κάνεις κι εσύ!
Εδώ οφείλω να σου πω πως κάποτε εφάρμοσα ένα κόλπο με οξυζενέ που μου είπαν αλλά ήταν σκέτη καταστροφή. Το μαλλί μου έγινε σαν τρίχωμα κόκκινης γάτας και ντρεπόμουν τόσο πολύ που αναγκάστηκα να τα κόψω… Οπότε μείνε σε αυτά που σου ‘πα.