Ο γνωστός make up artist που αγαπούν οι ελληνίδες celebrities Δημήτρης Σταματίου σου υπενθυμίζει τι δεν πρέπει να ξεχνάς να έχεις πάντα μαζί σου για να είσαι φρέσκια και λαμπερή όλη μέρα. 

Είσαι γυναίκα και είναι βέβαιο ότι λατρεύεις τα καλλυντικά και ό,τι σχετίζεται με τον χώρο της ομορφιάς. Έτσι, συχνά παρασύρεσαι και καταλήγεις με δεκάδες προϊόντα να κουδουνίζουν μέσα στην τσάντα σου καθώς περπατάς. Γνωστή η ιστορία. Η αλήθεια όμως είναι ότι στην καθημερινότητά σου, δεν χρειάζεσαι περισσότερα από 4-5 βασικά προϊόντα, με τα οποία μπορείς να δείχνείς λαμπερή και όμορφη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Είτε λοιπόν είσαι φοιτήτρια είτε εργαζόμενη (ή αν απλώς ψάχνεις έμπνευση για το περιεχόμενο του καθημερινού σου νεσεσέρ), αυτά είναι τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχεις καθημερινά μαζί σου.

ΒΒcream: Είναι η ιδανική λύση για όλο τον χρόνο αφού όχι μόνο ενυδατώνει και προσφέρει μια ελαφριά απόχρωση στο πρόσωπο αλλά παρέχει και αντηλιακή προστασία. Αν κάποια κοπέλα έχει προβλήματα με σπυράκια ή ουλές μπορεί να χρησιμοποιεί λίγο concealer τοπικά, ενώ η bbcream θα της προσφέρει ελαφριά κάλυψη χωρίς να επιβαρύνει την ούτως ή άλλως νεανική της επιδερμίδα.

Μάσκαρα: Το κλειδί για ένα έντονο βλέμμα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Διάλεξε μία με ανθεκτική σύνθεση ώστε οι βλεφαρίδες σου να κρατήσουν τη φόρμα τους για πολλές ώρες.

Ρουζ: Οι νεαρές κοπέλες μπορούν να χρησιμοποιούν ρουζ με ιριδίζοντα στοιχεία (με μέτρο, όμως, έτσι;) ώστε να τονίζουν τη λάμψη της επιδερμίδας. Παράλληλα, μπορούν να το χρησιμοποιούν και στα μάτια προκειμένου να γλυκάνουν και να φωτίσουν το βλέμμα τους.

Κραγιόν: Ένα ενυδατικό κραγιόν σε απόχρωση κοντινή σε αυτή των χελιών είναι η καλύτερη λύση για ένα καθημερινό look, το οποίο εκπέμπει φρεσκάδα χωρίς να είναι υπερβολικό.