Οι εκλογές τελείωσαν και σιγά σιγά οι εταιρείες αναζητούν προσωπικό και νέους φοιτητές ή τελειόφοιτους για πρακτική άσκηση. 

-Η ξενοδοχειακή αλυσίδα Aldemar Resorts, η οποία δραστηριοποιείται στην Κρήτη, τη Ρόδο και την Δυτική Πελοπόννησο σας προσκαλεί να ξεκινήσετε την καριέρα σας και να πραγματοποιήσετε την  πρακτική σας άσκηση με πρόγραμμα voucher στα κεντρικά γραφεία του ομίλου στην Αθήνα.
MARKETING TRAINEE (MRKTA)
Απαραίτητα προσόντα:
Πολύ Καλή γνώση Ελληνικών & Αγγλικών
Πολύ καλή γνώση Η/Υ
Διάθεση για νέες γνώσεις και εξέλιξη
Ομαδικότητα
Η εταιρεία προσφέρει:
Επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας
Συνεχόμενη εκπαίδευση
Πληροφορίες στο www.aldemar-resorts.gr.


INTRACOM TELECOM είναι ελληνική πολυεθνική εταιρία ολοκλήρωσης και παροχής τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών. Η εκτεταμένη πελατειακή βάση της INTRACOM TELECOM , που περιλαμβάνει διεθνώς γνωστούς τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς, και η επιχειρησιακή της εμπειρία και τεχνογνωσία σε ευρυζωνικά συστήματα πρόσβασης και συστήματα παροχής περιεχομένου αποτελούν ουσιώδη ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για την ανάπτυξη της εταιρίας.
ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ με έναρξη τον Οκτώβριο 2015 για τελειόφοιτους Τ.Ε.Ι.
Οι ασκούμενοι θα εκπονήσουν την πρακτική τους άσκηση ανάλογα με τα προσόντα και τα ενδιαφέροντά τους στη διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού στην Παιανία Αττικής σε κάποιο από τα παρακάτω αντικείμενα:
- Βοηθός τεχνικού ασφαλείας
- Μισθοδοσία
- Προσέλκυση και επιλογή προσωπικού.
Απαραίτητα Προσόντα
- Τελειόφοιτος/η τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων/Μηχανολογίας/Αυτοματισμού/Ηλεκτρολογίας
- Δικαίωμα εκπόνησης πρακτικής άσκησης
- Καλή γνώση MS Office
- Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
Παροχές
- Μισθός πρακτικής άσκησης
- Σταθερό ωράριο εργασίας (9:00-17:00)
- Μεταφορά με εταιρικά λεωφορεία από και προς το χώρο εργασίας (από σταθμούς Μετρό)
- Δυνατότητα επιδοτούμενου γεύματος σε εστιατόριο στις εγκαταστάσεις της εταιρίας.
Οι σπουδαστές που θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην INTRACOM Telecom στην Παιανία Αττικής θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με οργανωμένα συστήματα, να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να χτίσουν τα θεμέλια της επαγγελματικής τους εμπειρίας στο πεδίο ενδιαφέροντός τους.
Δεκτές γίνονται οι αιτήσεις υποψηφίων τελειόφοιτων Τ.Ε.Ι. που έχουν όλα τα προαπαιτούμενα για την εκπόνηση της πρακτικής άσκησης.
Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας και στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@intracom-telecom.com.
Καταληκτική Ημερομηνία: 30/9/2015

- Απο λογιστικό γραφείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη ζητούνται άτομα από ΑΕΙ , ΤΕΙ , ΙΕΚ που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν e-mail με το βιογραφικό τους στο e-mail: 
maria@eurologistic.gr .

ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., στα πλαίσια της συνεργασίας της με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας ενημερώνει ότι δέχεται σπουδαστές Τ.Ε.Ι, Ι.Ε.Κ. και Α.Ε.Ι για Πρακτική Άσκηση στους τομείς: Marketing (Αθήνα), Εξαγωγές (Κουφάλια-Θεσσαλονίκης) και Οικονομικών (Κουφάλια-Θεσσαλονίκης). Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω e-mail: hr@mevgal.gr με την ένδειξη ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ.