Τελειόφοιτους ή φοιτητές πληροφορικής, μάρκετινγκ, ηλεκτρολογίας και πολλών άλλων ειδικοτήτων αναζητούν μεγάλες και καταξιωμένες εταιρείες στην Ελλάδα. Δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου!

-Η Cyta, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου, επιθυμεί να απασχολήσει τρεις Τελειόφοιτους/ες ΤΕΙ των Τμημάτων Τηλεπικοινωνιών ή Πληροφορικής ή Ηλεκτρονικών για την εξάμηνη πρακτική τους άσκηση.
Οι πρακτικά ασκούμενοι θα εκπαιδευτούν:
Στην εγκατάσταση και συντήρηση εξοπλισμών πληροφορικής  της Cyta Ελλάς
Στην εγκατάσταση και συντήρηση των λειτουργικών συστημάτων και εφαρμογών των ηλεκτρονικών υπολογιστών του προσωπικού της Cyta Ελλάς
Τόπος Εργασίας: Αθήνα, Λ. Αλεξάνδρας 128
Απαιτούμενα προσόντα (Ακαδημαϊκά/ Επαγγελματικά): 
Οι υποψήφιοι/ες να είναι φοιτητές των Τμημάτων  Τηλεπικοινωνιών  ή Πληροφορικής ή Ηλεκτρονικών και σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών να μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα την πρακτική τους άσκηση 
Θεωρητική ειδίκευση σε θέματα πληροφορικής
Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
Ατομικές Ικανότητες 
Προφορική Επικοινωνία
Γραπτή Επικοινωνία
Ομαδικότητα
Αντίληψη/Κατανόηση
Επιζήτηση Μάθησης
Η απασχόληση των φοιτητών πραγματοποιείται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το πρόγραμμα σπουδών τους και τη νομοθεσία σχετικά με την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης. 
Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα στο fax: 215 5008801 με την ένδειξη HELP_DESK_18_15. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να αποτείνονται στο τηλέφωνο 215 5008995.

-H ΜΕΪΔΑΝΗΣ (όμιλος Electroinvest ενδιαφέρεται για συνεργασία με τελειόφοιτους σπουδαστές για τα καταστήματα της εταιρείας σε θέσεις συμβούλων πωλήσεων. Συγκεκριμένα, αναζητούν τελειόφοιτους ΤΕΙ με τεχνική κατεύθυνση, κατά προτίμηση στην Ηλεκτρολογία, για την εξάμηνη πρακτική τους άσκηση. Οι πρακτικά ασκούμενοι θα απασχοληθούν στα τμήματα Συμβούλων Πωλήσεων και Διοικητικής Υποστήριξης ανάλογα με την ειδικότητά τους.
Η εταιρεία προσφέρει:

•          Συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση στο αντικείμενο.

•          Δυνατότητα εργασίας πλησίον τόπου κατοικίας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο φαξ 210 4834547 με την ένδειξη Πρακτική άσκηση Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί. 

-H DevelopLight που δραστηριοποιείται στο χώρο του Digital Marketing παρέχοντας Υπηρεσίες όπως Σχεδίαση Ιστοσελίδων, E-shops, Internet Marketing, Social Media Marketing κ.α. αναζητά άμεσα φοιτητές τμημάτων συναφή με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το Μάρκετινγκ ή την Πληροφορική για την εκπόνηση της Πρακτικής τους Άσκησης.
Απαραίτητα Προσόντα των Υποψηφίων είναι:
•    Καλή γνώση χρήσης Η/Υ
•    Καλή γνώση χρήσης MS Office
•    Υπευθυνότητα, Ομαδικό πνεύμα, Επικοινωνιακές Ικανότητες
Επιπρόσθετα Προσόντα που θα εκτιμηθούν είναι:
•    Προϋπηρεσία στο χώρο του Μάρκετινγκ-Πωλήσεων ή της Πληροφορικής
•    Κατοχή ECDL
Μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα απ´ ευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@developlight.gr ή να επισκεφτείτε την εταιρική μας ιστοσελίδα www.developlight.gr και επιλέγοντας την ενότητα DevelopLight → Θέσεις Εργασίας να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα επισυνάπτοντας και το βιογραφικό σας σημείωμα.


-Φαρμακείο στην Καβάλα αναζητεί τελειόφοιτο Βοηθό Φαρμακοποιού για πρακτική άσκηση.
Προσόντα υποψήφιου/ας:
- Τελειόφοιτος ΙΕΚ Τεχνικού Φαρμάκων & Καλλυντικών ή ΕΠΑ.Σ Βοηθός Φαρμακοποιού
- Καλή γνώση χρήσης Η/Υ
- Βασική γνώση Αγγλικών
Για πληροφορίες: 6946794115.