Ο Σεπτέμβρης βρίσκεται στα μισά του και εσύ είσαι πιο έτοιμη από ποτέ να ξεκινήσεις την πρακτική σου άσκηση! Μήπως σε ενδιαφέρει τίποτα από τα παρακάτω;;;

 

Ελλάδα

ΟΤΕ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές των ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΙΕΚ να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία. Μέσω της πρακτικής άσκησης ο ΟΤΕ προσφέρει την ευκαιρία σε πολλούς νέους φοιτητές και σπουδαστές να απασχοληθούν σε διάφορες ειδικότητες και να αποκτήσουν την εργασιακή εμπειρία μίας πραγματικά μεγάλης επιχείρησης. Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε την πρακτική άσκηση σας στον ΟΤΕ συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


-Ζητείται άτομο για εξάμηνη πρακτική άσκηση (από ΤΕΙ) στο τμήμα DTP (για σελιδοποίηση) της εταιρείας Intertranslations ΜΟΝ ΕΠΕ.
Απαιτήσεις
Photoshop, Illustrator, InDesign
MS Office (Word, Excel, Power Point)
Επιθυμητή γνώση του προγράμματος ABBYY
Proficiency in English

Info Quest Technologies ΑΕΒΕ, εταιρεία Πληροφορικής και Επικοινωνιών θυγατρική της Quest Συμμετοχών επιθυμεί να καλύψει την παρακάτω ειδικότητα:
Πρακτική Άσκηση στο Τεχνικό Τμήμα (κωδ. ΤΕΙ/09.15)
O/Η κατάλληλος υποψήφιος θα ενταχθεί στο τμήμα In House Service της Τεχνικής Διεύθυνσης της Info Quest Technologies και θα είναι υπεύθυνος/η για:
Την υποστήριξη του τεχνικού τμήματος
Τη διάγνωση βλαβών και επισκευή προϊόντων σύμφωνα με τις διαδικασίες των κατασκευαστών και της εταιρείας
Απαιτούμενα προσόντα:
Επί Πτυχίω σε ΤΕΙ Ηλεκτρονικής / Πληροφορικής / Αυτοματισμού
Καλή γνώση προϊόντων τεχνολογίας
Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: personnel@quest.gr, αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης. Η θέση εργασίας αφορά στην περιοχή των Αθηνών.

Εξωτερικό

-Η εταιρεία SPARK που βρίσκεται στο Άμστερνταμ αναζητά άτομα για πρακτική άσκηση στον κλάδο του Management. Απαραίτητα προσόντα το πτυχίο ή το μεταπτυχιακό σε αντίστοιχο κλάδο και τα άριστα αγγλικά. Προσφέρονται 350€ μηνιαίως. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 14/9. Βιογραφικά στο vacancy@spark-online.org με Reference: Intern Programme Management and M&E.