Ημουν χθες στο λεωφορείο, όταν μπήκε μια κοπέλα και κατευθύνθηκε προς το μηχάνημα για τα εισιτήρια. Χωρίς υπερβολή, προσπαθούσε να επικυρώσει το δικό της για τουλάχιστον 5 λεπτά. Προκάλεσε αναστάτωση ενώ δύο άτομα που κάθονταν πίσω μου σχολίαζαν το χρώμα των μαλλιών της σε συνάρτηση με τον διαφαινόμενο δείκτη ευφυΐας της. Βλέπετε, ήταν ξανθιά…

Τότε ήταν που μου ήρθε η ιδέα κι αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο. Ένα άρθρο που θα φέρει τα πράγματα στην αληθινή τους βάση και θα προσδώσει στις ξανθιές κοπέλες την αξία και την αναγνώριση που τους αναλογεί. Άλλωστε, με το σπαθί τους κέρδισαν κάθε τι παρακάτω. Εκφράζω βέβαια και την ελπίδα μου να μη διαβάσω ανοησίες στα σχόλια του τύπου «Αυτό που κάνεις είναι ρατσιστικό, σεξιστικό, κλπ»!

Όσον αφορά εσένα φίλε αναγνώστη, σου προτείνω να πάρεις το κινητό, να κάνεις ένα γρήγορο τσεκάρισμα στις επαφές σου και να «σημειώσεις» όλες εκείνες τις ΜΗ μελαχρινές ή κοκκινομάλλες. Σε λίγη ώρα, θα θέλεις να ...παίξεις μπάλα.
 

1. Δείχνουν νεότερες

Όσο είναι ακόμη 20 χρονών, το χαρακτηριστικό αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί τόσο θετικό όσο κι αρνητικό. Και το λέω αυτό, διότι στα 20 σου δε σε πειράζει επ’ ουδενί να δείχνεις ακόμη και 10 χρόνια μεγαλύτερη. Ίσα ίσα, που ορισμένες γυναίκες το επιζητούν καθώς βλέπουν πως αυτό ελκύει τους άντρες. Ωστόσο, όσο περνούν τα χρόνια τόσο γέρνει η πλάστιγγα στις φίλες μας από τα ...ανέκδοτα. Φτάνουν τα 40 και είναι λες κι ο χρόνος περνά από δίπλα τους χωρίς να τις αγγίζει. Ακόμη κι επιστημονικές έρευνες δείχνουν πως οι ρυτίδες για παράδειγμα, κάνουν πολύ πιο σύντομα την εμφάνισή τους στις σκουρόχρωμες γυναίκες. Με λίγα λόγια, οι ξανθιές ανοίγουν το σκορ στο άρθρο…
 

 
 

2. Είναι πιο θηλυκές

blonde gif.gif

Είναι το χαμόγελο; Οι κινήσεις τους; Το αθώο τους βλέμμα; Δεν ξέρω πως ακριβώς να προσδιορίσω την θηλυκότητα μιας ξανθιάς γυναίκας, είμαι πεπεισμένος όμως πρόκειται για ένα πραγματικό και υπαρκτό χαρακτηριστικό. Ακόμη κι εμφανισιακά σου «βγάζουν» κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον όταν το έχουν εξασκήσει και οι ίδιες ως έναν βαθμό. Δε βρίζουν σαν νταλικέρηδες, όταν μεθούν το κάνουν με τον ...γυναικείο τρόπο και γενικά εκπέμπουν μιαν αύρα αθωότητας και ξεγνοιασιάς που προκαλεί στους άντρες προστατευτικά ένστικτα και συναισθήματα.
 

3. Οι υπόλοιπες γυναίκες τις ζηλεύουν

Κι ως γνωστόν, όταν κάτι το ζηλεύει μια γυναίκα είναι σίγουρα καλό κι άξιο προσοχής κι ανάλυσης. Πέρα από την πλάκα, το «σύνδρομο» αυτό των μελαχρινών έναντι των ξανθών, λέγεται πως έχει τις ρίζες του στην παλαιοληθική εποχή. Τότε που οι άντρες των σπυλαίων, προτιμούσαν τις ξανθιές ως μητέρες των παιδιών τους γιατί έμοιαζαν λέει, πιο υγιείς. Φανταστείτε δηλαδή, κατάλοιπα από τότε… Στην Ελλάδα πάντως, υπάρχει ένας ακόμη λόγος που δικαιολογεί την ζήλια αυτή. Οι ξανθιές στη χώρα μας αποτελούν σαφέστατα μειονότητα. Κι όλοι ξέρουμε πως κάτι σπάνιο, αρέσει και δημιουργεί φθόνο!
 

4. Είναι περισσότερο φιλικές κι «έξω καρδιά»

Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Το καλύτερο που μπορώ να προτείνω είναι να ρίξετε μια ματιά γύρω σας την επόμενη φορά που θα βγείτε έξω να διασκεδάσετε. Συνήθως οι ξανθιές κοπέλες είναι και η ψυχή της εκάστοτε παρέας. Χορεύουν, φωνάζουν, χασκογελούν και περνούν όμορφα παρασύροντας και τους υπόλοιπους της παρέας στο ίδιο mood. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως οι άντρες προσεγγίζουν πολύ πιο εύκολα μια ξανθά γυναίκα. Νιώθουν απείρως μεγαλύτερη σιγουριά κι ακόμη και σε ενδεχόμενη χιλόπιτα, η ...χώνεψη φαντάζει απλουστευμένη διαδικασία!
 

5. Είναι καλύτερες στο κρεβάτι

marilyn gif.gif

Όλα ξεκίνησαν με τη Marilyn Monroe. Τη γυναίκα που κατάφερε να συνδυάσει στον υπέρτατο και πιο φυσικό βαθμό την αθωότητα με την πρόστυχη σκέψη, την θηλυκότητα με την σεξουαλική επιθυμία… Προσωπικά, δεν είχα την τύχη να βρεθώ (τόσο κοντά) με κάποια ξανθιά γυναίκα. Ωστόσο απ’ όσα ακούω από γνωστούς μου (και μη), επιβεβαιώνεται μια θεωρία που μόνο διαδεδομένη δεν είναι στην Ελλάδα. Οι ξανθιές κάνουν καλύτερο σεξ γιατί είναι πιο χαλαρές, πιο ευχάριστες, λιγότερο αγχώδεις εκείνη τη στιγμή και το βασικότερο, ξέρουν να παίζουν πολύ καλά τον ρόλο της ...γυναίκας. Οι δικές σας εμπειρίες τι λένε;

Πηγή: neopolis.gr