Απλά, παραδοσιακά πράγματα. Κι όταν σου δίνουν συμβουλές ομορφιάς οι κοκέτες της δεκαετίας των 50s ή των 60s, τότε πρέπει να υπακούς και να τα ακολουθείς κατά γράμμα, γιατί σκέψου ότι χωρίς photoshop, χωρίς κρέμες, χωρίς πλαστικές, και πάλι ήταν θεές!

1. Ωμές πατάτες κάτω από τα μάτια


Χάρη στην περιεκτικότητά της πατάτας σε κάλιο, γίνονται θαύματα ενάντια στους μαύρους κύκλους. Εάν έχεις βαρύ θέμα με τους μαύρους κύκλους, δες εδώ με ποιους τρόπους θα τους ξεφορτωθείς .

2. Μαλακό μαξιλάρι για τον ύπνο σου

Χρησιμοποίησε μαλακό μαξιλάρι όταν κοιμάσαι. Βοηθάει στο δέρμα, στα μαλλιά και φυσικά στον καλύτερο ύπνο, που σε δείχνει πιο ξεκούραστη!

3. Αλόη για μάσκα

Πάρε μερικά φύλλα από αλόη, κοψ' τα στη μέση και ο χυμός που βγαίνει θα είναι η μάσκα σου! Άπλωσέ το στο πρόσωπό σου για μια ώρα και ξέπλυνε με άφθονο νερό. Βοηθάνε και στα σπυράκια! Δες εδώ 5 απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να έχεις τέλειο δέρμα, κάθε μέρα, όλη μέρα!

4. Γάντια πριν τις δουλειές!

«Είναι σωτήρια για τα χέρια. Μην τα ξεχνάς ποτέ, γιατί, εάν κάνεις συχνά δουλειές, σε λίγους μήνες δεν θα έχεις χέρια, αλλά κορμό από δέντρα!» Έτσι μου είχε πει η γιαγιά μου και έχει φυσικά δίκιο.


5. Μέλι και λεμόνι

Δύο κουταλιές μέλι, τρεις σταγόνες λεμόνι, ανακατεύεις και απλώνεις για δέκα λεπτά στο πρόσωπό σου. Ξεβγάζεις με χλιαρό νερό. Τι άλλο θέλεις;


6. Καθαρισμός προσώπου πριν κοιμηθείς


Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πέσεις για ύπνο και να μην καθαρίσεις το πρόσωπό σου. Στο λέει η αισθητικός, η μαμά και η γιαγιά σου. Εσύ γιατί δεν το ακολουθείς; Δες εδώ 3 λάθη που κάνεις στον καθαρισμό του προσώπου σου.

7. Σεξ

Δεν ξέρω εάν είναι προχώ η δικιά σου η γιαγιά, η δικιά μου πάντως φαίνεται δεκαπέντε χρόνια νεότερη γιατί έκανε άφθονο σεξ με τον παππού μου –και μη σου πω πως κάτι κάνουν ακόμα!-.  «Πάντα με τον άντρα σου βέβαια», έλεγε η γιαγιά για να προστατέψει την εγγονή της, αλλά του έδινε και καταλάβαινε!

Δες εδώ τι μπορείς να κάνεις με ένα απλό κουταλάκι!