Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και, πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Παιδαγωγικών και Ειδικής Αγωγής διοργανώνει ανοιχτό σεμινάριο με θέμα «Διάγνωση και Παρέμβαση σε Παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες» την Τετάρτη 27 Μαϊου και ώρες 18:30-20:30 στο campus Αμαρουσίου (Σωρού 74).

Εισηγήτρια είναι η Δρ.Γιώτα Γιαννέλη (Διδάκτωρ του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Ιωαννίνων, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Επιστήμη της Εκπαίδευσης, με ειδίκευση στις Μαθησιακές Δυσκολίες από το Northern Illinois University, State University, ΗΠΑ). Η Δρ.Γιαννέλη εδώ και 22 χρόνια διδάσκει ως Καθηγήτρια Ελληνικών ως ξένη γλώσσα, ενώ έχει διδάξει και στο Τμήμα Λογοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου (συνεργασία με Queen Margaret University). Επιπλέον, είναι Υπεύθυνη Κλινικής  Πρακτικής των φοιτητών του Κολλεγίου στην αξιολόγηση και αποκατάσταση ειδικών μαθησιακών δυσκολιών. 

Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη, αλλά λόγω περιορισμένων θέσεων, απαιτείται η κράτηση θέσης έως 26/05: Κα Φ.Βήττα, Τ 2106199891 (Δευτέρα - Πέμπτη), fvitta@metropolitan.edu.gr 

Περισσότερες πληροφορίες για το Tμήμα Διαιτολογίας και το Workshop μπορείτε να βρείτε στο site του Μητροπολιτικού Κολλεγίου www.metropolitan.edu.gr.