Απόφοιτους νομικής, βιβλιοθηκονομίας, τουριστικών σχολών, μάρκετινγκ, πολιτικών επιστημών και πολλών άλλων ειδικοτήτων, αναζητούν μεγάλες εταιρείες και οργανισμοί σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Προσοχή! Η προθεσμία για πρακτική άσκηση στη Vodafone είναι μέχρι 15/5.

Ελλάδα

-NOVOTEL Athens: Το ξενοδοχείο NOVOTEL Athens επιθυμεί να προσλάβει για εποχική απασχόληση τις παρακάτω ειδικότητες και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους/μενες  να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους. Μαθητές/μαθήτριες ΤΕΙ για εξάμηνη πρακτική άσκηση  στα τμήματα της υποδοχής, του εστιατορίου,των ορόφων και του λογιστηρίου. Απαραίτητα προσόντα:
-Να φοιτούν σε αντίστοιχη σχολή.
-Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
 Τα βιογραφικά με την αντίστοιχη ειδικότητα θα αποσταλούν στα γραφεία του NOVOTEL Athens – Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, Μιχαήλ Βόδα 4-8, 104 39 Αθήνα, Τηλ: 210 8200716, Fax: 210 8200777.

-Vedema Resort & Mystique: Τα ξενοδοχεία Vedema Resort & Mystique, μέλη της Luxury Collection by Starwood Hotels & Resorts στη Σαντορίνη ζητούν προσωπικό για την θερινή σεζόν 2015. Συγκεκριμένα, αναζητούνται σπουδαστές για πρακτική άσκηση με ειδικότητα στο bar/barista
Απαραίτητα Προσόντα:
-Να φοιτούν σε αντίστοιχη σχολή
-Άριστη γνώση Αγγλικών
Προσφέρονται:
-Διαμονή και διατροφή
-Φιλικό περιβάλλον εργασίας
-Εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


-Spyrou: Ξενοδοχειακός όμιλος με έδρα στη Σκόπελο αναζητά για τα κεντρικά γραφεία Αθηνών για το Τμήμα Marketing - Πωλήσεων - Κρατήσεων, άτομα για την εκπόνηση Πρακτικής Άσκησης.Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν άριστα την αγγλική γλώσσα και να διακατέχονται από πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

-Η εταιρία ΝΙΚΙ ΜΕΠΕ, με έδρα τα Ιωάννινα, αναζητά τελειόφοιτο Γραφίστα για πρακτική άσκηση για τη δημιουργία και επεξεργασία έντυπου υλικού της εταιρείας.
Απαραίτητα Προσόντα:
-Φοιτητής ανώτερης ή ανώτατης σχολής με κατεύθυνση τη γραφιστική
-Καλή γνώση προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας (όπως Photoshop, Illustrator)
-Γνώση Αγγλικών
-Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


-Vodafone: Μια ευκαιρία να γνωρίσεις το δυναμικό χώρο των τηλεπικοινωνιών αλλά και να αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα ταλέντα και τις δυνατότητες σου!
Είσαι τελειόφοιτος/απόφοιτος μεταπτυχιακών σπουδών ή Πολυτεχνικών Σχολών και:
έτοιμος για ένα συναρπαστικό & γεμάτο προκλήσεις ταξίδι στον χώρο των τηλεπικοινωνιών
φιλόδοξος, με πάθος, ενέργεια, νέες ιδέες και σκέφτεσαι έξω από τα συνηθισμένα (out of the box)
ευέλικτος, δημιουργικός, καινοτόμος και εξοικειωμένος με την τεχνολογία & τις νέες τάσεις της εποχής τότε είσαι έτοιμος/η για την πρόκληση του προγράμματος Discover Vodafone…
Προϋποθέσεις συμμετοχής
-Bαθμός πτυχίου από 7/10 και άνω
-Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών (σε εξέλιξη ή ολοκληρωμένο)
-Εργασιακή εμπειρία όχι μεγαλύτερη από 2 χρόνια
Τι θα κάνω;
Τον πρώτο χρόνο, θα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις διαφορετικά τμήματα της εταιρίας μέσω της εναλλαγής ρόλων. Τους δυο πρώτους μήνες θα απασχοληθείς σε κατάστημα και στο τηλεφωνικό κέντρο. Θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις την εμπειρία του πελάτη, να ασχοληθείς με τα προβλήματα του, να μάθεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να καταλάβεις πως δουλεύουμε σε καθημερινή βάση με τους πελάτες μας. Στη συνέχεια θα αναλάβεις δυο έργα (projects) διάρκειας πέντε μηνών το καθένα. Το δεύτερο χρόνο θα τοποθετηθείς με συγκεκριμένο ρόλο σε κάποια από τις διευθύνσεις της εταιρίας.
Καταληκτική ημερομηνία: 15-05-2015. Πληροφορίες εδώ.


Εξωτερικό

- Ο Οργανισμός EuropeanIssuers που βρίσκεται στις Βρυξέλλες αναζητά ερευνητές για πρακτική άσκηση για έξι μήνες. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν καλές επικοινωνιακές ικανότητες, να γνωρίζουν άριστα αγγλικά -οι γνώσεις γαλλικών θεωρείται επιπλέον προσόν-, το πρόσφατο πτυχίο ή οι on-going σπουδές σε πολιτικές επιστήμες/ μάρκετινγκ/επικοινωνία κ.α. Δίνονται χρήματα για σπίτι (house allowance) 380€ το μήνα. Βιογραφικά στο info@europeanissuers.eu. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 17/5/15.

-Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αναζητά πρακτικάριους για το Library team. Απαραίτητα προσόντα θεωρούνται το μεταπτυχιακό πτυχίο στη νομική ή στις επιστήμες βιβλιοθηκονομίας, οι καλές γνώσεις αγγλικών κ.α. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 21/5/15. Πληροφορίες εδώ.