Απόφοιτους ΤΕΙ, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μηχανολόγους Μηχανικούς και πολλές άλλες ειδικότητες αναζητούν εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό από τις 5 έως τις 10 Μαΐου. Εάν ενδιαφέρεσαι για πρακτική άσκηση, δεν έχεις παρά να δεις παρακάτω!

Ελλάδα

AbbVie στην Αθήνα ενδιαφέρεται να κάνει χρήση του προγράμματος της πρακτικής άσκησης και να απασχολήσει έναν σπουδαστή στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού. Ο σπουδαστής κατά τη διάρκεια της πρακτικής του άσκησης θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τις λειτουργίες του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού και να απασχοληθεί σε project που θα του δώσουν πολύτιμη εμπειρία στη μετέπειτα επαγγελματική του σταδιοδρομία. Οι δεξιότητες που θα πρέπει να έχει ο σπουδαστής  είναι:
-Τελειόφοιτος ΤΕΙ 
-Καλή γνώση Η/Υ (Word, Excel, PowerPoint)
-Καλή γνώση Αγγλικών
-Διάθεση για μάθηση και ανάπτυξη. Πληροφορίες εδώ.

- Η Intracom Telecom που βρίσκεται στην Παιανία αναζητά ασκούμενο που θα πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση στο τμήμα μισθοδοσίας στη Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού με έναρξη τον Μάιο 2015.
Προφίλ υποψηφίου
Τελειόφοιτος TEI τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Λογιστικής
Γνώση MS Office
Παροχές:
Μισθός πρακτικής άσκησης
Σταθερό ωράριο εργασίας (9:00-17:00)
Μεταφορά με εταιρικά λεωφορεία από και προς το χώρο εργασίας (από σταθμούς Μετρό)
Δυνατότητα επιδοτούμενου γεύματος σε εστιατόριο στις εγκαταστάσεις της εταιρίας
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το αναλυτικό βιογραφικό τους σημείωμα είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@intracom-telecom.com είτε στο φαξ. 210-6671166 αναφέροντας ότι ενδιαφέρονται για πρακτική άσκηση.  Δεκτές γίνονται οι αιτήσεις υποψηφίων τελειόφοιτων Τ.Ε.Ι. που έχουν όλα τα προαπαιτούμενα για την εκπόνηση της πρακτικής άσκησης. 

-Ζητούνται σπουδαστές/τριες ΤΕΙ για πρακτική άσκηση στην Εταιρεία Παροχής Αερίου Α.Ε. στη Λυκόβρυση Αττικής.
Απαραίτητα προσόντα:
Τελειόφοιτοι Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ και Τελειόφοιτοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί ΤΕΙ με δικαίωμα πρακτικής άσκησης.
Καλή γνώση Η/Υ (Microsoft Office-Excel/Word/PowerPoint).
Ομαδικό πνεύμα.
Παρέχονται:
Εκπαίδευση - Υποστήριξη.
Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Πληροφορίες εδώ.

Εξωτερικό


-Η DeltaQuest Group που βρίσκεται στη Λεμεσό αναζητά άτομα για πρακτική άσκηση στα social media. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο marketing, εμπειρία στα social media και πάθος στο αντικείμενο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


-Η ΑΒΒ που βρίσκεται στην Ιταλία αναζητά υποψήφιους στο τμήμα των Πωλήσεων. Απαραίτητα προσόντα θεωρούνται το μεταπτυχιακό στο management, οι γνώσεις αγγλικών και ιταλικών και οι επικοινωνιακές ικανότητες. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.