Aν πίστεψες ότι το αποσμητικό σου χρησιμεύει μόνο για τη σωματική σου υγιεινή, έκανες λάθος. Υπάρχουν άλλοι 5 τρόποι για να το χρησιμοποιήσεις και να διευκολύνεις τη ζωή σου. Διάβασε τα παρακάτω:

1. Αρχικά, εμποδίζει το πόδι σου από το να ιδρώνει. Βάλε λίγο στο πέλμα σου πριν φορέσεις το παπούτσι σου και θα δεις ότι δε θα αναγνωρίζεις το πόδι σου στο τέλος. Άσε που θα μυρίζει τέλεια. Αυτό που το πας;
Tip: Το ίδιο ισχύει και για κάθε σημείο του σώματός σου.

2. Δεν αφήνει το παπούτσι να σε χτυπήσει. Παλιό, καινούριο, μικρό, μεγάλο, ένα παπούτσι θα βρει πάντα ένα καλό λόγο για να σε χτυπήσει χωρίς έλεος μέχρι αηδίας. Λίγο αποσμητικό στα επίμαχα σημεία (πριν το χτύπημα) είναι ό,τι πρέπει.

3. Κάψιμο στους μηρούς; Δεν ξέρω πως ακριβώς το πετυχαίνεις αυτό, ίσως αν έρχονται σε επαφή μεταξύ τους - λέω εγώ τώρα - πάντως το αποσμητικό έχει και γι' αυτή την περίπτωση τη λύση. Βάλε λίγο ανάμεσα στα πόδια σου και τότε μόνο μπορείς να ξεκινήσεις την κουραστική μέρα σου (συστήνεται για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού).

4. Ανακουφίζει από τσιμπήματα εντόμων. Θα σε σώσει, θα το δεις! Αρκεί να κάνεις μια εφαρμογή στην περιοχή με το τσίμπημα.

5. Φήμες λένε, ότι ξεβάφει και τα νύχια σου. Κι όμως. Το περίμενες; Ούτε εγώ! Απλά ψέκασε λίγο αποσμητικό σ' ένα βαμβάκι και κάνε σαν να έβαλες ασετόν, θα δεις ότι θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.