Δεν ξέρω για σένα αλλα εγώ, όποτε τύχει να μην έχω κοιμηθεί αρκετά (στο 90% του χρόνου μου δηλαδή), δεν έχω χειρότερο από το να πρέπει να δείξω άνθρωπος ενώ κλείνουν τα μάτια μου. Και όχι, κόσμε, η ερώτηση "Τι έχεις, είσαι καλά; Φαίνεσαι στεναχωρημένη" ΔΕΝ το κάνει καλύτερο και ΔΕ δείχνει ενδιαφέρον. ΧΜΟΥ.

Αν συμμερίζεσαι την παράνοιά μου, προχώρα παρακάτω και διάβασε τα απλά αλλά σωτήρια tips για όλες εμάς τις beauty addicts που τυγχάνουμε και λίγο νυχτοπούλια.

http://3.bp.blogspot.com/-NZ4bLoNvNS4/UYWCiIOv69I/AAAAAAAAFfs/0NQwbGvYMTM/s1600/large.gif

Φέτες αγγουριού

Το γνωστό και πολυαγαπημένο κόλπο, το οποίο απαιτεί ελάχιστο από τον χρόνο σου, έχει όμως αποτελέσματα που διαρκούν ώρα. Τις κόβεις, τις βάζεις στο ψυγείο για λίγο και τις τοποθετείς στα μάτια. Θα πάρουν μακριά το πρήξιμο και θα φωτίσουν το βλέμμα. Άσε που μυρίζουν και ωραία!

 

Καλή ενυδάτωση

Ένα ενυδατωμένο πρόσωπο δείχνει πάντα πιο φρέσκο. Όσο κι αν νυστάζεις το πρωί, φρόντισε να κάνεις όλα τα απαραίτητα βήματα με κρέμες, serums κλπ ώστε να τονώσεις την επιδερμίδα σου και να μη δείχνει θαμπή και άτονη.

Μη ξεχνάς τη BB κρέμα

Ή μία CC, αφού τα έχουμε ξαναπεί: τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Οι συγκεκριμένες κρέμες ενυδατώνουν, σε προστατεύουν απ' την ακτινοβολία του ήλιου και παρέχουν και μια στοιχειώδη κάλυψη χωρίς να αφήνουν το πρόσωπο να μοιάζει παστωμένο. Ό,τι πρέπει δηλαδή για όταν δεν έχεις χρόνο για πολλά πολλά, θέλεις όμως να δείχνεις... φράπα.

Concealer, το θαυματουργό

Καλύπτει, φωτίζει, δε θέλεις κάτι άλλο. Άπλωσε λίγη ποσότητα όπου κρίνεις ότι χρειάζεται και κορόιδεψέ τους όλους.

Φώτισε το βλέμμα

Σίγουρα ξέρεις το τρικ με το λευκό μολύβι στο εσωτερικό του ματιού, το οποίο δίνει φως και λάμψη στη στιγμή. Επειδή όμως ταιριάζει καλύτερα στα ανοιχτόχρωμα μάτια, αν έχεις καστανά ή μαύρα, το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα θα σου δώσει ένα μολύβι σε μπεζ απόχρωση, καθώς δε θα κάνει άσχημο κοντράστ όπως θα έκανε το λευκό.

Άσε τo smokey για άλλη μέρα

Όταν οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι κάνουν πάρτυ, το τελευταίο που χρειάζεται είναι να κάνεις ακόμα πιο dark την περιοχή των ματιών. Διάλεξε καλύτερα μια λαμπερή σκιά με ιριδίζοντα στοιχεία και μπόλικη μάσκαρα για πιο ανασηκωμένο βλέμμα.

Έχε το ρουζ πρόχειρο

Δίνει φρεσκάδα και ζωντάνια ακόμα και στο πιο κουρασμένο προσωπάκι. Διάλεξε ένα με κρεμώδη υφή για ακόμα πιο λαμπερό και fresh αποτέλεσμα.

Πιάσε κότσο τα μαλλιά σου

Μια σφιχτή αλογοουρά ή ένα ψηλό σινιόν θα τραβήξει τα χαρακτηριστικά σου και θα δώσει ένα εφέ μίνι lifting, πράγμα σωτήριο όταν κλείνουν τα μάτια σου και έχεις μια έκφραση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Σατανικό!