Τόσα πολλά βερνίκια, τόσο λίγος χρόνος! Αυτό θα μπορούσε να είναι το σλόγκαν της ζωής μου και υποθέτω και της δικής σου. Και επίσης πάω στοίχημα ότι έχεις βαρεθεί τα καλσικά manicure και ψάχνεις ιδέες να ανανεώσεις τα νύχια σου. Και σίγουρα παρακάτω θα βρεις παραπάνω από μία.   

Carmen Marc Valvo - Half moon nails

Κάτι σαν ανάποδο γαλλικό! Μόνο που εδώ, το ανοιχτό χρώμα πάει στη βάση του νυχιού και το σκούρο στην υπόλοιπη επιφάνειά του.

Erin Fetherston - Μεταλλικές ρίγες

Μπορείς να το δημιουργήσεις πανεύκολα, τοποθετώντας πάνω σε βαμένα νύχια μεταλλική ταινία που θα βρεις στο εμπόριο ή στο internet. Εναλλακτικά, μπορείς να τραβήξεις μια ίσια γραμμή με ένα πολύ λεπτό πινελάκι βουτηγμένο στην απόχρωση της επιλογής σου. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό όπως και να 'χει.

Zang Toi -  Φρέσκο γαλλικό

Ακόμα μια παραλλαγή του βαρετού γαλλικού manicire. Το λευκό τελείωμα παραμένει, απλώς το υπόλοιπο νύχι δεν είναι στο χρώμα του πάγου αλλά σε κάποια πιο σκούρα απόχρωση, δημιουργώντας τέλειο κοντράστ.

Charlotte Ronson - Negative space

Εντελώς πρωτοποριακό και σίγουρα η μεγαλύτερη τάση για φέτος. Το negative space αναφέρεται περιοχές του νυχιού που παραμένουν άβαφες. Μπορείς να αυτοσχεδιάσεις, δημιουργώντας το δικό σου μοναδικό, γεωμετρικό αποτέλεσμα. 

Πάρε μερικές ακόμα ιδέες από τη gallery που ακολουθεί

 

Φωτογραφίες