Μήπως τελειώνεις ή έχεις τελειώσει τμήματα όπως Διοίκησης  Επιχειρήσεων , Τηλεπικοινωνιών & Δικτύων, Επικοινωνίας, Μάρκετινγκ, Φιλολογίας ή Τουριστικών Επιχειρήσεων; Μήπως σε ενδιαφέρει και η πρακτική άσκηση στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό; Εάν ναι, τότε διάβασε παρακάτω και άσε κάτω το μελομακάρονο!

 


 

Ελλάδα


-Το ξενοδοχείο Ekies All senses Resort  στη Χαλκιδική αναζητά μαθητές ή μαθήτριες  για το Τμήμα της Υποδοχής, του Bar,  Groom, Mini Bar και του Εστιατορίου.
Απαραίτητα Προσόντα Υποψηφίων:
-Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εργασία, υγειονομικού χαρακτήρα (Πιστοποιητικό υγείας)
-Διάθεση για εκμάθηση προγραμμάτων και για εργασία
-Άριστη γνώση τουλάχιστον της Αγγλικής γλώσσας
Προσφέρονται:
-Μισθός
-Διαμονή και Διατροφή
-Σταθερό και φιλικό εργασιακό περιβάλλον
-Συνεχής εκπαίδευση (on the job training)
-Δυνατότητα επαγγελματικής ανέλιξης
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.ekies.gr/gr.

Cyta, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου, επιθυμεί να απασχολήσει τελειόφοιτους ΤΕΙ των Τμημάτων Διοίκησης  Επιχειρήσεων ή Τηλεπικοινωνιών & Δικτύων για την εξάμηνη Πρακτική του/της Άσκηση για το κατάστημά της στα Χανιά.
Οι πρακτικά ασκούμενοι θα εκπαιδευτούν:
-Στην εξυπηρέτηση Πελατών σε θέματα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών
-Διαχείριση θεμάτων καταστήματος Λιανικής Πώλησης τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και εξοπλισμούΑπαιτούμενα προσόντα (Ακαδημαϊκά/ Επαγγελματικά):
Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να είναι φοιτητές των Τμημάτων  Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Τηλεπικοινωνιών & Δικτύων και σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών να μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα την πρακτική τους άσκηση και πρέπει να διαθέτουν: 
-Προφορική Επικοινωνία
-Γραπτή Επικοινωνία
-Ομαδικότητα
-Αντίληψη/Κατανόηση
Η απασχόληση των φοιτητών πραγματοποιείται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το πρόγραμμα σπουδών τους και τη νομοθεσία σχετικά με την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης.  Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα στο fax: 215 5008801 με την ένδειξη «ΠΡΑΚΤΙΚΗ_ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ_ΧΑΝΙΑ_12_2014.».
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να αποτείνονται στο τηλέφωνο 215 5008995.

Εξωτερικό

 


-Η εταιρεία Transport & Environment που βρίσκεται στις Βρυξέλλες αναζητά άτομα για πρακτική άσκηση στον τομέα της επικοινωνίας. Απαραίτητα προσόντα θεωρούνται οι γνώσεις στην επικοινωνία, και ειδικότερα στην ψηφιακή, οι επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες και οι άριστες γνώσεις αγγλικών. Οι γνώσεις γερμανικών είναι επιθυμητές. Βιογραφικά μέχρι τις 5 Ιανουαρίου στο  vacancy@transportenvironment.org.

-Ο οργανισμός Turbo Translations που βρίσκεται στην Πολωνία αναζητά άτομο για πρακτική άσκηση με σπουδές στη Φιλολογία, το Management, την Επικοινωνία ή το Μάρκετινγκ. Προσφέρεται μισθός 300€. Απαραίτητο προσόν θεωρούνται τα αγγλικά. Βιογραφικά στο anna@turbo.cat. 


-Απόφοιτους μάρκετινγκ για πρακτική άσκηση στο Λονδίνο αναζητά η εταιρεία Estate Agency. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν από social media, καλά αγγλικά και να έχουν πτυχίο ή εμπειρία στο αντικείμενο. Ο μισθός είναι 700 λίρες. Περισσότερες πληροφορίες στο www.placement-uk.com/ops/job.php?id=1514&job=Marketing-Consultant.