Εάν το σκέφτεσαι, δες τις διαθέσιμες θέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό για πρακτική άσκηση και στείλε το βιογραφικό σου. 

Ελλάδα

Fullah sugah: Η Fullah Sugah του Ομίλου Skondras Fashion & Accessories S.A, ενδιαφέρεται άμεσα για την απασχόληση Τελειόφοιτου Σπουδαστή Τμήμα Φωτογράφησης στα πλαίσια της Πρακτικής Άσκησής του, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στον Άγιο Δημήτριο. 
Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει τα ακόλουθα προσόντα:
-Τελειόφοιτος/η ΤΕΙ τμήματος φωτογράφησης,
-Άριστη γνώση Adobe Photoshop,
-Επεξεργασία προϊοντικών φωτογραφιών (retouch/ξεγύρισμα),
-Ευχάριστη προσωπικότητα,
-Ομαδικό πνεύμα
Επίσης, αναζητά Μerchandising Intern με τα παρακάτω προσόντα:
-Σπουδές fashion merchandising σε σχολή Μόδας
-Δυνατότητα ταξιδίων (εντός Ελλάδος)
-Δίπλωμα οδήγησης
-Ευχάριστη προσωπικότητα, ενεργητικότητα
-Απαραίτητη η γνώση της αγγλικής γλώσσας
Προσφέρονται:
-Δυνατότητες εξέλιξης.
-Φιλικό περιβάλλον εργασίας
-Δυνατότητα μακροχρόνιας συνεργασίας
Περισσότερες πληροφορίες στο www.fullahsugah.gr.

Caldera Collection: Για τα ξενοδοχεία του Ομίλου «Caldera Collection» στην Σαντορίνη, ζητούνται σπουδαστές για πρακτική άσκηση, spa therapists και σερβιτόρους Α' και Β'.
Απαραίτητα Προσόντα:
-Να φοιτούν σε αντίστοιχη σχολή
-Καλή γνώση Αγγλικών
Προσφέρονται:
-Διαμονή και διατροφή
-Φιλικό περιβάλλον εργασίας
-Η ευκαιρία να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε ένα πολυτελές θέρετρο και να αποκομίσουν γνώσεις και εργασιακή εμπειρία
Βιογραφικά στο 2286036119.

-Τα ξενοδοχεία Vedema Resort & Mystique, μέλη της Luxury Collection by Starwood Hotels & Resorts στη Σαντορίνη ζητούν σπουδαστές για πρακτική άσκηση για την θερινή σεζόν 2015
Απαραίτητα Προσόντα: 
-Να φοιτούν σε αντίστοιχη σχολή
-Άριστη γνώση Αγγλικών
Προσφέρονται: 
-Διαμονή και διατροφή
-Φιλικό περιβάλλον εργασίας
-Εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης
Περισσότερες πληροφορίες στο www.vedema.gr/gr?PS=LGGR_AA_DEMA_CGGL_TPRP.

 

Εξωτερικό

-  Η Lidl προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης στη Γερμανία, στο τμήμα για το Διεθνές Λιανεμπόριο ή Εμπόριο καταναλωτικών ειδών, σε συνδυασμό με πρόγραμμα σπουδών. Επιλέγετε το αντικείμενο σπουδών σας στο «Διεθνές Λιανεμπόριο» (στο Mosbach) ή στο «Εμπόριο καταναλωτικών ειδών» (στη Heilbronn), σε ένα από τα δύο Duale Hochschulen της Βάδης-Βυρτεμβέργης.  Οι θεωρητικές σας σπουδές εναλλάσσονται κάθε τρεις μήνες με εργασία σε καταστήματα Lidl, ενώ με τη λήξη της τριετούς φοίτησης αποκτάτε τίτλο σπουδών Bachelor of Arts. Τα μαθήματα γίνονται σε μικρές ομάδες φοιτητών και το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό σας υποστηρίζει σε όλη τη διάρκεια των σπουδών. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στα Γερμανικά και μέρος της στα Aγγλικά. Λεπτομέρειες για τα προγράμματα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Hochschule Mosbach (www.dhbw-mosbach.de, www.dhbw-mosbach.de/campus-heilbronn). Κατά το διάστημα εργασίας που εναλλάσσεται με τις σπουδές σας, συμμετέχετε ενεργά σε εργασίες καταστήματος, αναλαμβάνοντας σταδιακά περισσότερες ευθύνες, ξεκινώντας από την ταξινόμηση εμπορευμάτων και το ταμείο, έως και τη διοίκηση μίας περιοχής καταστημάτων. Τα 2 πρώτα έτη εξοικειώνεστε με ομάδες εργασίας και με τις διαδικασίες στα καταστήματα μιας ευρύτερης περιφέρειας στη Γερμανία. Το τελευταίο έτος αναλαμβάνετε αρμοδιότητες στην Ελλάδα, ως διοικητικό στέλεχος (Προϊστάμενος-η Πωλήσεων). Στο στάδιο αυτό σας υποστηρίζει η εταιρεία με εκπαιδεύσεις και σεμινάρια.
Υπογράφετε μία τριετή σύμβαση εργασίας και αμείβεστε με ελκυστικές αποδοχές από την έναρξη των σπουδών σας, οι οποίες ξεκινούν από 1.400€ (μικτά) στο πρώτο έτος και φτάνουν τα 1.800€ (μικτά) στο τρίτο έτος. Περισσότερες πληροφορίες στο http://kariera.lidl.gr/cps/rde/xchg/SID-73447886-104AC108/lidl_gr/hs.xsl/4193_39684.htm.

-To ICTP (Abdus Salam International Centre for Theoretical Physics) που βρίσκεται στην Ιταλία αναζητά κατόχους μεταπτυχιακού ή διδακτορικού στη Φυσική για πρακτική άσκηση. Απαραίτητες είναι οι γνώσεις αγγλικών και η επιστημονική έρευνα πολλών ετών στο αντικείμενο της φυσικής. Βιογραφικά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Πληροφορίες στο www.icsc.org.