Οι διακοπές - έ-έ-έρχονταιιιιι- προσφέρονται πάντα για χαλάρωση, ξεκούραση αλλά και πειραματισμούς! Τώρα που λογικά θα έχεις μερικές μέρες ελεύθερες από σχολή, δουλειά και υποχρεώσεις αλλά γεμάτες με εξόδους και καλέσματα, δοκίμασε να παίξεις λίγο με το μακιγιάζ σου, το οποίο λογικά έχει πέσει κι αυτό στη δική του ρουτίνα.


Εντυπωσιακά metallics


Πολύ hot τάση που ξεκίνησε πέρσι και ακόμα καλά κρατεί. Οι μεταλλικές αποχρώσεις όχι μόνο είναι μια ενδιαφέρουσα πινελιά στο συνηθισμένο μακιγιάζ σου αλλά αντανακλούν και το φως, κάνοντας τα μάτια σου να δείχνουν πιο φωτεινά και ξεκούραστα. Δοκίμασε μια ροζ/μοβ απόχρωση αν δεν το έχεις ξαναδοκιμάσει ή τόλμησε μια πράσινη ή σκούρα μπλε αν θέλεις να πειραματιστείς περισσότερο.

Tips:
Κράτησε το υπόλοιπο μακιγιάζ ματ ώστε να φαίνεται η αντίθεση.

Για πιο έντονο αποτέλεσμα, βρέξε το πινελάκι της σκιάς πριν εφαρμόσεις το χρώμα. Θα δεις τεράστια διαφορά στο χρώμα αλλά και στη διάρκεια.

Βλεφαρίδες χιλιόμετρα


Ίσως το νούμερο ένα στη λίστα με τις χάρες που θα ζητήσουμε από τον Άγιο Βασίλη. Επειδή όμως θαύματα δε γίνονται, γι' αυτό έχουμε τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Αν δεν ξέρεις πώς να τις εφαρμόζεις, μάθε πως όσο εξασκείσαι τόσο πιο εύκολο θα σου φαίνεται.

Tip:
Διάλεξε μεμονωμένα τουφάκια για το πρωινό μακιγιάζ σου ενώ για το βραδινό προτείνουμε ολόκληρες σειρές βλεφαρίδων, για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Kι αν είμαι goth, μη με φοβάσαι


Αν δεν πέρασες τη φάση του gothic όσο ήσουν στο σχολείο, μπορείς να το επιχειρήσεις τώρα. Και μάλιστα χωρίς να καταλήξεις να μοιάζεις με τον Κοργιαλά (δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο αλλά you get the point).

Tips:
Αν έχεις σκοπό να ταιριάξεις κραγιόν με σκιά, προτίμησε ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν και μια κοκκινωπή απόχρωση στα μάτια.

Κράτησε το υπόλοιπο πρόσωπο ματ και όσο γίνεται πιο ομοιόμορφο. Βέβαια, για να μη μοιάζεις και με βαμπίρ, προτείνουμε να απλώσεις μια υποψία ρουζ, έτσι, για τη ζωντάνια.

Χρώματα, χρώματα παντού


Ο πιο εύκολος τρόπος να πειραματιστείς με το μακιγιάζ σου. Η καλύτερη λύση είναι να αγοράσεις μια παλέτα με πολλές σκιές, κάτι  πολύ πιο οικονομικό από το να τις αγοράζεις ξεχωριστά. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και κάνε συνδυασμούς που δεν είχες τολμήσει στο παρελθόν. Με μέτρο πάντα βέβαια, μη μας βγεις και ουράνιο τόξο.

Tips:
Για να αναδειχτεί καλύτερα η χρωματιστή σκιά που θα επιλέξεις, άπλωσε λίγο κονσίλερ στα βλέφαρά σου, ως βάση.
Προτίμησε ένα ουδέτερο χρώμα για τα χείλη, ώστε η προσοχή να μένει στο βλέμμα σου.