Δεν είναι από τις επιλογές που κάνεις κάθε μέρα, ούτε και από τις πιο εύκολες να τις υιοθετήσεις. Όμως, το μακιγιάζ σε χρυσό ή ασημί τόνο είναι μια τέλεια ιδέα που μπορείς να δοκιμάσεις τώρα την περίοδο των Χριστουγέννων, βγαίνοντας λίγο από τη ρουτίνα μπεζ σκιά-μαύρο μολύβι-nude κραγιόν.


Λόγοι για να ενδώσεις στο χρυσό/ασημί:
1) Είναι το απόλυτο look για τις γιορτές
2) Aντανακλά το φως και κάνει τα μάτια σου να δείχνουν πιο μεγάλα και ξεκούραστα
3) Είναι η τέλεια εναλλακτική στο πολυφορεμένο μαύρο smokey.

Θέλεις κι άλλα; Νομίζω ότι αξίζει να το δοκιμάσεις ακόμα κι αν φοβάσαι. Αν μάλιστα είσαι και λίγο πιο τολμηρή, μπορείς ακόμα και να αναμείξεις δύο αποχρώσεις και να κάνεις το αποτέλεσμα ακόμα πιο ενδιαφέρον.


Και μερικά tips:
Η χρυσή σκιά μπορεί να συνδυαστεί με κόκκινο κραγιόν χωρίς να δείχνει υπερβολικό (ναι, ναι). Φρόντισε απλά να το επιλέξεις για βράδυ και η σκιά να μην είναι παααρα πολύ έντονη.  

ασημί σκιές ταιριάζουν απίστευτα με πιο ροζ/μοβ αποχρώσεις στα χείλη, δίνοντας ένα εντελώς cool και μη αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Αν η σκιά σου περιέχει χρυσόσκονη και φοβάσαι ότι θα τρέξει και θα λαμπυρίζεις σαν τον Robert Pattinson στο Twilight, βρέξε το πινελάκι και ύστερα άπλωσε τη σκιά. Θα διαρκέσει και πολύ περισσότερο με αυτόν τον τρόπο.


Αν πάλι δε θέλεις να πειραματιστείς με σκιές αλλά με κάτι πιο extreme, πώς θα σου φαινόταν μια χρυσή μάσκαρα; Μπορεί να το σκέφτεσαι και να γελάς, αν όμως κρατήσεις ήπιους τόνους στο υπόλοιπο μακιγιάζ θα είναι μια τόσο εντυπωσιακή λεπτομέρεια που θα καταπλήξει τους πάντες στο ρεβεγιόν. Θα με θυμηθείς!

 

Φωτογραφίες