Υποδεχόμαστε το εορταστικό και χαρούμενο κλίμα των  Χριστουγέννων με το μεγαλύτερο πάρτι προσφορών του MelinaMay

Το σούπερ Bazaar θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στα γραφεία του MelinaMay (Μεσογείων 467) και θα διαρκέσει  για λίγες μόνο ημέρες έως την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου. 

Στο πρωτότυπο αυτό Bazaar θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε shopping μέχρι τελικής πτώσης  καθώς θα βρείτε επώνυμα Brands σε αξεπέραστες εκπτώσεις έως και -90%! La Redoute, Camper, Tommy Hilfiger, Franklin & Marshall, Timberland, Nautica, Sugarfree, Laura Ashley, Adidas, Mat Fashion και άλλα Brands σας περιμένουν!

 

MelinaMay.com

Μάθε κι άλλα για το μεγαλύτερο ελληνικό fashion e-shop

Το MelinaMay.com είναι το μεγαλύτερο ελληνικό fashion e-shop που συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα brands στις καλύτερες τιμές. Περιηγηθείτε στις κατηγορίες του και θα έχετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία shopping αφού με ένα κλικ θα βρείτε συλλογές σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί.

Ανακαλύψτε την κατηγορία beauty με προϊόντα ομορφιάς, περιποίησης μαλλιών και καλλυντικά. 

Ακόμη, είναι διαθέσιμη η συλλογή για το σπίτι στην οποία θα βρείτε μεγάλη γκάμα από λευκά είδη και ηλεκτρικές συσκευές έως έξυπνες λύσεις για την οργάνωση του σπιτιού.

Μην χάνετε χρόνο… Πάρτε τις φίλες σας και επισκεφθείτε μετά τη δουλειά ή πριν τον καφέ στο μεγάλο πάρτι προσφορών του MelinaMay! 

Το ωράριο λειτουργίας του Bazaar του MelinaMay: 

Παρασκευή 12/12: 16:00-21:00 

Σάββατο 13/12: 10:00-16:00 και

Κυριακή 14/12: 10:00-16:00

Δείτε πληροφορίες για το event εδώ

 

Πώς θα φτάσετε στα γραφεία του MelinaMay

Ο πιο σύντομος και βολικός τρόπος είναι να κατεβείτε στην στάση Νομισματοκοπείο του Μετρό και από εκεί να πάρετε τις γραμμές λεωφορείων 125, 304, 305, 308, 316 και Α5 κατεβαίνοντας στην στάση έξω από την ΕΡΤ. Αν πάλι σας εξυπηρετεί η στάση Αγία Παρασκευή του Μετρό, από τα γραφεία απέχει μόλις 10 λεπτά περπάτημα!

* Το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει Δωρεάν Parking (Γούναρη 40)