Αν κάποιος μπορεί  να σε μπλέξει σε μυστήρια κι ανεξήγητα και  εσύ να ζητάς κι άλλο τότε δεν μπορεί παρά να λέγεται Sankara. Ακούει βέβαια και στο Illusionist.

Δεν το λέμε έτσι. Όσοι έχουν δει παραστάσεις του μπορούν να καταλάβουν. Και τώρα που θα παρακολουθήσεις  κι εσύ αυτό το  ρεσιτάλ μαγείας και ψευδαισθήσεων - μείνε συντονισμένη στο y-olo.gr) θα καταλάβεις γιατί o Ελληνας Μάγος  θα σε καθηλώσει στην σκηνή του Γυάλινου Μουσικού θεάτρου .

Ο Sankara The Illusionist είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς "Έλληνας μάγος" και είναι η πιο αναγνωρίσιμη φιγούρα στον χώρο. Ο γνωστός μάγος που έχει περάσει από πολλά τηλεοπτικά στούντιο και έχει συνεργαστεί σε επιτυχημένες παραστάσεις, ανακαλύπτει τα μυστήρια και τα συγκεντρώνει όλα στη νέα του παράσταση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. 

Modern mysteries είναι ο τίτλος της  παράστασης του Σανκάρα ακριβώς γιατί τα όνειρα και οι ψευδαισθήσεις ζωντανεύουν επί σκηνής χαρίζοντας στους θεατές τέτοια συγκίνηση και συναίσθημα που δύσκολα περιγράφεται άν δεν το βιώσεις προσωπικά.

Η εντυπωσιακή δεξιοτεχνία και ο απόλυτος συγχρονισμός κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Έξυπνα κόλπα, μαγεία, χιούμορ, όμορφα κορίτσια, ατμοσφαιρική μουσική είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το πρόγραμμα μιας ξεχωριστής παράστασης.

Ένα ρεσιτάλ μαγείας και ψευδαισθήσεων που συνδυάζει χορό,  μουσική και  κίνηση με την μαγεία το μυστήριο και την δράση διανθισμένα με την θεατρικότητα και τα κωμικά στοιχεία. Είναι σίγουρο πως αν αυτά που οι θεατές βλέπουν ζωντανά τα έβλεπαν από την τηλεόραση θα νόμιζαν ότι πρόκειται για ειδικά εφέ και κόλπα κάμερας.

Πρόκειται για μία παράσταση μαγείας όπου το κοινό μπορεί και συμμετέχει ενεργά σε κάποια από τα μαγικά κόλπα. Τα συστατικά είναι η διασκέδαση, το απροσδόκητο, ο κίνδυνος, η ομορφιά, ο ρυθμός, η δύναμη και το στυλ. 


Με σεβασμό στις απαιτήσεις των θεατών και με αγάπη στο καλό θέαμα, ο κορυφαίος Έλληνας μάγος σας προσκαλεί σε ένα σόου για όλη την οικογένεια που θα σας αφήσει άφωνους.

Μέρες και ώρες παραστάσεων

Παρασκευή 19/12,ώρα 18:00 μ.μ.

Σάββατο 20/12, ώρα 18:00 μ.μ.

Κυριακή 21/12, ώρα 19:00 μ.μ.

Παρασκευή 26/12, ώρα 18:00 μ.μ.

Σάββατο 27/12, ώρα 18:00 μ.μ.

Κυριακή 28/12, ώρα 19:00 μ.μ.

Παρασκευή 2/1, ώρα 18:00 μ.μ.

Σάββατο 3/1, ώρα 18:00 μ.μ.

Κυριακή 4/1, ώρα 19:00 μ.μ.

Τιμές Εισιτηρίων

8 ευρώ παιδικό (μέχρι 12 ετών)

10 ευρώ κανονικό

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Συγγρού 143, Aθήνα

www.gialino.gr

Επικοινωνία : https://www.facebook.com/sankara.magic

http://sankaramagic.com

κρατήσεις : 2109315600