Πριν από λίγες μέρες συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την ημέρα που οι γυναίκες αναγκάστηκαν να παραδώσουν την πρώτη θέση της καρδιάς του άντρα σε ένα άλλο θηλυκό.

Στις 3 Δεκεμβρίου του 1994 κυκλοφορεί στις ΗΠΑ το πρώτο Playstation. Αυτή η γκριζοάσπρη κονσόλα έμελλε να κάνει την αρχή για ένα μεγάλο κόλλημα των απανταχού ανδρών όταν πρόκειται για ποδόσφαιρο.

Τρεις παιχνιδομηχανές και άπειρα παιχνίδια μετά, κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του κανονίζει μια φορά το μήνα συγκέντρωση σε σπίτι για να παίξει ένα τουρνουά με τους κολλητούς.  Ένα τουρνουά που είναι εφάμιλλο μιας παρτίδας πόκερ στο καλύτερο καζίνο του κόσμου. Απαιτεί δηλαδή ένα συγκεκριμένο ποτό (κοακόλα), ξηρούς καρπούς (σουβλάκι και πίτσα το λένε εδώ) και φυσικά απόλυτη ησυχία. Όχι από τους παίχτες. Από τους εξωτερικούς παράγοντες.

Ναι, εσάς τις γυναίκες εννοώ. Κι αυτό γιατί όταν παίζουμε έρχεστε δεύτερες και για εμάς. Και οι λόγοι είναι πολύ σοβαροί και αληθινοί.

1.Μπορεί και να νικήσουμε. Στα παιχνίδια μαζί σας, κοινώς στους τσακωμούς και τις αντιδικίες δεν κερδίζουμε ποτέ. Πάντα καταλήγουμε με το στόμα κλειστό και ένα «ό,τι πεις αγάπη μου, όλα για σένα» στο τέλος. Στο Playstation ένα στα τρία θα το πάρουμε στην χειρότερη.

2.Είμαστε κάπου ηγέτες. Μέσα στο σπίτι σας έχουμε παραχωρήσει οικειοθελώς το τιμόνι και η βασική μας συνεισφορά είναι να βάζουμε το χέρι στην τσέπη και να βοηθάμε στις δουλειές. Αλλά όταν κρατάμε την σκούπα υπακούμε στις υποδείξεις σας. Στο Playstation νιώθουμε γίγαντες γιατί κάνουμε 11 παίχτες να ακολουθούν τις εντολές μας.

3. Δεν έχει ποτέ πονοκέφαλο. Το Playstation όταν θα μας πιάσει η όρεξη θα μας περιμένει με χαρά. Εσείς μπορεί να ξυπνήσατε με το αριστερό πλευρό σήμερα και να πονάει το νύχι σας.

4. Μπορούμε να βρεθούμε με τους φίλους μας. Αν βγούμε με τους φίλους μας έξω τσινάτε όταν σας ζητάμε την άδεια γιατί φοβάστε τα αρπακτικά που καραδοκούν. Μέσα σε ένα σπίτι όμως, όπου πάμε με φόρμες και αθλητικά δεν πρόκειται να κάνουμε κουτσουκέλα.

5. Έχει πάντα «οργασμό» και δεν προσποιείται. Όσοι έχουν παίξει, έχουν νιώσει σε συγκεκριμένα παιχνίδια, όπως Tekken, Smackdown κλπ το χειριστήριο να δονείται και να δημιουργεί ένα ωραίο τράνταγμα στο χέρι.

6. Διαχειριζόμαστε μεγάλα χρηματικά ποσά. Εικονικά μεν, αλλά μεγάλα. Σκάμε 1 εκατομμύριο και αγοράζουμε αυτή την παιχτάρα. Με εσάς ότι βγάζουμε το καταθέτουμε στον κοινό μας κουμπαρά και γίνεται παπούτσια Loubouten, Loumpouten, Louboutin (ούτε που ξέρω και πως γράφονται)

7. Όταν τσακωνόμαστε μας ζητάει συγγνώμη κάθε φορά. Και το συγχωρούμε

8. Είναι η δική μας ρομαντική ταινία. Το PS I Love You!