Καταλαβαίνω, έχεις που έχεις το άγχος σου για το πολυπόθητο βράδυ που τόσο καιρό περίμενες, θα' χεις κι εμένα να σου λέω τι πρέπει να βάλεις; Κι όμως, μετά από χρόνια εμπειρίας στο dating αλλά και άπειρες συζητήσεις με φίλους μου του αντίθετου φύλου, σου έχω 7 πραγματάκια που κανένα αγόρι δε θέλει να βλέπει στο πρώτο ραντεβού. Θα εκπλαγείς, αλλά ισχύουν.

1. Καυτό μίνι μέχρι τον αφαλό

Εκτός αν επιλέξεις να το συνδυάσεις με ένα οπάκ καλσόν και μπότες, μια φούστα που μοιάζει με ζώνη δε θα τον εντυπωσιάσει με τον τρόπο που περιμένεις. Δε θέλεις να σε περάσει για εύκολη, θέλεις;

2. Πολύ βαθύ ντεκολτέ

Όπως είπαμε και παραπάνω, δε χρειάζεται να τα πετάξεις όλα έξω ενώ καλα καλά δεν τον ξέρεις τον άλλον. 

3. Θεόστενα που θα σκιστούν με την πρώτη βαθιά σου ανάσα

Αν νιώθεις τόση αυτοπεποίθηση για τις αναλογίες σου που θέλεις να τις υπερτονίσεις, μπράβο σου, σε ζηλεύουμε. Μην το κάνεις όμως. Όχι τίποτα άλλο, μετά το δεύτερο ποτό θα σε πιέζει τόσο που ή θα μοιάζεις με έγκυο ή θα τρέχεις στην τουαλέτα κάθε τρεις και λίγο.

4. See-through

Σκοπός του ραντεβού είναι να γνωρίσει τον εσωτερικό σου κόσμο, όχι να τον δει. Σε απλά ελληνικά, δε χρειάζεται να φαίνεται τι εσώρουχα φοράς. Άσε να το ανακαλύψει σε κάποια από τα επόμενα.

5. Χύμα στο κύμα

Όλα τα παραπάνω δε σημαίνουν ότι πρέπει να σκάσεις μύτη και σα λέτσος. Άσε τις φόρμες και τα ριχτά T-shirts για τον καφέ με την κολλητή σου και βάλε κάτι πιο elegant. Αν πάλι σε πιάσει μανία να φορέσεις τα σταράκια σου, συνδύασέ τα τουλάχιστον με ένα τζιν και κάποιο ωραίο τοπ με ένα μαύρο σακάκι. Ισορροπία να υπάρχει. 

6. Της γιαγιάς, του κατηχητικού κλπ...

Από την άλλη, δε θέλουμε να σε περάσει και για του Κατηχητικού. Μη φορέσεις ας πούμε το ζιβάγκο που φτάνει μέχρι τη μύτη, ούτε τo vintage φόρεμα της θείας σου. Είναι λεπτές οι γραμμές, το καταλαβαίνεις.

7. Last but not least, βαρύ μακιγιάζ

Το ξέρω, σε κάνει να νιώθεις πιο sexy και μοιραία, δε χρειάζεται όμως να το παρακάνεις. Με ρέγουλα το smokey στα μάτια και προσοχή στο πολύ "στοκάρισμα". Πες βρε παιδί μου ότι πάει καλά η βραδιά και καταλήγετε σε τρυφερά ενσταντανέ. Κρίμα δεν είναι α) να φάει ο χριστιανός όλο το μακιγιάζ σου και β) να καταλήξεις σαν τον Τζόκερ;