Κάθε χρόνο, περιμένουμε πως και πως το show Victoria’s Secret και όχι άδικα, αφού κάθε φορά μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό! Κάθε φορά τα διάσημα μοντέλα της, κάνουν ολοένα και πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, με φτερά, γκλίτερ και πολύ λάμψη!

Τα διάσημα μοντέλα και αγγελάκια του οίκου, αποκάλυψαν για ακόμα μία φορά, τα «μυστικά της Victoria» και τα φλας άστραψαν!

Το σόου μπορεί, κατά κύριο λόγο, να βασίζεται στα μοντέλα και τις δημιουργίες του οίκου, όμως και οι performers έβαλαν κι αυτοί το χεράκι τους, για να μας εντυπωσιάσουν! Γνωστοί τραγουδιστές, show-men και show-women, είπαν κι από ένα ή και περισσότερα… τραγουδάκια!

Εμείς συγκεντρώσαμε σε βίντεο, τους τραγουδιστές που έντυσαν με τη φωνή τους τα ημίγυμνα μοντέλα της Victoria Secret, και σου παρουσίαζουμε τις εμφανίσεις εκείνες που μας άρεσαν περισσότερο:

Φέτος, όπως και πέρυσι, για τη διάσημη εταιρεία εσωρούχων, τραγούδησε η Taylor Swift (το περσινό background προφανώς προμήνυε ότι το φετινό σόου θα γινόταν στο Λονδίνο), ενώ φέτος τη συνόδευσε η αγαπημένη μικρών και μεγάλων, Ariana Grande.

Βέβαια, το βίντεο με την χθεσινή τους εμφάνιση, δεν έχει βγει ακόμη επίσημα, ωστόσο, αν και η ποιότητα του δεν είναι και η καλύτερη, δε μπορούμε να στο στερήσουμε!

Το 2012, ο Justin Bieber ήταν εκείνος που είπε στα αγγελάκια “As long as you love me”!

Διάβασε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ!