Αυτά είναι τα πιο πολυσυζητημένα selfie για το 2014.

 

1. "Μόλις έπεσε το αεροπλάνο μου και εγώ κολυμπάω στην θάλασσα και δεν ξέρω τι υπάρχει από κάτω μου. Ας βγάλω ένα selfie. Ποιος να είναι ο κωδικός του wifi για να το ανεβάσω στο Insta;"

 

2. Πιλότος βάζει το F-16 στον αυτόματο για 5 δεύτερα για να βγάλει selfie με τα αεροπλάνα γύρω του. Έχει κίνηση στον αέρα πάντως

 

3. Εκείνη βγάζει selfie στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας και τα ποδήλατα από πίσω πάνε ολοταχώς για σύγκρουση

.

 

4. Θαυμάστρια κερδίζει τα 10 άρθρα δημοσιότητας. "Εδώ μωρέ με την Μπιγιονσέ. Ανέβηκα στη σκηνή να τα πούμε. Έλα Μπι πόζαρε"

 

5. Δύο ιδιοφυίες και ένας ηγέτης. Ο φυσικός Μπίλι Νάιε, ο αστροφυσικός Νιλ ντε Γκρας και ο πλανητάρχης Ομπάμα βάζουν τα λευκά τους χαμόγελα.

 

7. Selfie στο διάστημα καθώς αιωρείται. "-Έι φίλε, έχεις κάτι μαύρο πίσω σου... -Τί είναι; -Α, εντάξει, τίποτα μωρέ. Το απόλυτο χάος, κούλαρε".

.

 

8. Η Μάιλι Σάιρους δεν μπορεί να αδιαφορήσει γιατί έκαψε τα φρύδια της στο ντεκαπάζ και θέλει να  μοιραστεί το χάλι της μαζί μας..!

 

9. Και ναι, η Βασίλισσα Ελισάβετ- πίσω εκεί στα κάγκελααα- ξέρει να κάνει σωστό photobombing

.

 

10. To selfie των δισεκατομμυριών. Τόσο σημαντικό που μέχρι και σήμερα συζητιέται, μιας και φαίνεται ότι ήταν όλο στημένο από την Samsung. Όπως και να έχει όταν βλέπεις τόσο ταλέντο και λαμπερά χαμόγελα μαζεμένα, μια ψυχική ανάταση την έχεις. Για σένα τα λέω Τζένιφερ Λόρενς!

 

11. Αυτό είναι το πρώτο selfie της Όπρα, με τον Ίντρις Έλμπα να έχει την τιμή.

 

12. Να είσαι 14 ετών και να πετυχαίνεις σε ένα παγκάκι τον Γουόρεν Μπάφετ, που μέχρι και στην τουαλέτα 500δόλαρα θα βγάζει και δίπλα του τον θρύλο Πολ ΜακΚάρτνι. Μόνο αυτό το χαμόγελο ταιριάζει!

 

13. Η Κιμ Καρντάσιαν στο γυμναστήριο με την φίλη της έκαναν κάποιες ασκήσεις και αφού ίδρωσαν τη φόρμα έβγαλαν ένα selfie της περιφέρειας στα αποδυτήρια. Το βλέπετε κι εσείς ότι η φίλη της Κιμ έχει μεγαλύτερη καμπύλη από εκείνη...; Do not try this at home!!!

 

14. Ο κρατήρας του ηφαιστείου τσουρουφλάει και πετάει φωτιές, αλλά ο Γιώργος Κουρούνης έχει προφυλαχθεί. Και το κινητό υποθέτουμε για να βγάλει την selfie.

 

 

15. Άμα έχει φωτογένεια ο άνθρωπος...η καμήλα εν προκειμένω. Σίγουρα πάντως θα τους είπε όταν τραβούσαν "παιδιά το κινητό λίγο πιο... καμηλά". (Φεύγουν ντομάτες και μαρούλια)

 

16. Μέχρι και ο σκίουρος έχει λεφτά για κινητό. Το iPhone το 6 θα έχει. Ωραία selfie φίλος.

 

17. Duckface στη μπανιέρα. Από τα γεννοφάσκια της ποζέρω.

 

18. Δύο σιδηρές κυρίες που μοιάζουν πολύ. Η Χίλαρι της πολιτικής και η Μέριλ της υποκριτικής. "Oh you are so Hilary-ous. Stop it". Αλήθεια αυτό της λέει. Εδώ κάνουμε ρεπορτάζ!