Ξέχνα  την τύχη της -και την επιμονή της που λέει κι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη να κυνηγάει χρόνια τον πρίγκιπα William-  κι άρχισε να νιώθεις φθόνο για τα υπέροχα λαμπερά μαλλιά της… Δούκισσας Κate Middleton. Σε κάθε της εμφάνιση οι φωτογράφοι χρειάζονται γυαλιά ηλίου για να προστατευτούν από τη μοναδική λάμψη των μαλλιών της. Μην την ζηλεύεις. Αντίγραψε τα μυστικά της.

1. Ένα ποντάκι κόψιμο κάθε τρείς μήνες

Όλες οι κοπέλες που έχουν εντυπωσιακά ασχέτως μήκους μαλλιά, κάθε περίπου 2-3 μήνες τα «καθαρίζουν» -όπως είναι η ορολογία στα κομμωτήρια- στις άκρες. Έτσι, η τρίχα δυναμώνει, οι κατεστραμμένες άκρες απομακρύνονται και τα μαλλιά σου δείχνουν πιο υγιή. Οπότε την επόμενη φορά που η μαμά σου θα πει πως θέλεις λίγο κούρεμα πες απλά «ΝΑΙ, μαμά!».

 2. Ζήτω η κερατίνη

Αν δεν έχεις πολύ λιπαρά μαλλιά, μπορείς με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας σου να χρησιμοποιείς κάποιο απ’ αυτά τα μαγικά προϊόντα με κερατίνη. Μία ουσία που θρέφει την τρίχα, κάνει ευκολοχτένιστα κι υπάκουα τα μαλλιά και χαρίζει συγκλονιστική λάμψη. Συνήθως λίγες σταγόνες από αυτά τα κοντίσιονερ σε λουσμένα και σκουπισμένα μαλλιά αρκούν για να… λάμπεις!

 

3. Να χρησιμοποιείς στρογγυλή βούρτσα

Μπορείς να πετύχεις το φορμάρισμα κομμωτηρίου, αρκεί να διαθέτεις την κατάλληλη βούρτσα. Δηλαδή μία αρκετά μεγάλη στρογγυλή βούρτσα με την οποία στεγνώνεις τα μαλλιά σου κρατώντας το πιστολάκι σε απόσταση 15- 20 εκατοστών, ενώ οι κινήσεις αρχίζουν από το πάνω μέρος της τούφας και «τραβάς» προς τα κάτω κάνοντας με τον καρπό σου ένα νοητό «C».

Μιλάμε για ΤΟ royal look!