Stereomatic Productions proudly presents THE GUTS Live in Athens!
Opening act: Kill Emil Live

Saturday December 6th @ KooKoo LivemusicBar!

 

                  



O Guts, ο γαλλικής καταγωγής dj, παραγωγός και beatmaker και αγαπημένος του ελληνικού κοινού, επιστρέφει στην Αθήνα για μία ξεσηκωτική βραδιά το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στο KOOKOO για πρώτη φορά ζωντανά με την μπάντα του!

Εξασκώντας από μικρή ηλικία τις ικανότητές του στο μιξάρισμα βινυλίων, συνεπαρμένος από τη hip-hop σκηνή και μετά από 2 ταξίδια σταθμούς , στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο, ξεκίνησε ως dj και beatmaker, συμμετέχοντας παράλληλα στη funky μπάντα “Alliance Ethnik” που δημιούργησε αρκετές μεγάλες επιτυχίες. Στα ταξίδια του στην Τζαμάικα και τη Σενεγάλη, που ακολούθησαν τη διάλυση της μπάντας του, συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως Anthony B, Michael Rose, Youssou N’ Dour.

Το 2007 εγκαταλείπει το Παρίσι για το νησί που ...δεν κοιμάται ποτέ, την Ίμπιζα, και κυκλοφορεί το πρώτο του solo album με τίτλο “Guts le Bienheureux”. Δημιουργεί το δικό του label “Pura Vida” και το 2009 κυκλοφορεί και το δεύτερο άλμπουμ του το “Freedom”. Ακολουθεί το περίφημο άλμπουμ “Paradise For All” το 2012 και η συλλογή “Beach Diggin” το 2013 μαζί με τον Mambo.

Ο Guts έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τη χώρα μας, έχει παίξει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, με το ελληνικό κοινό να τον αποθεώνει και να τον κατατάσσει στους αγαπημένους του performers. Στις 6 Δεκεμβρίου επιστρέφει για ένα εκρηκτικό live show στο ΚΟΟΚΟΟ! Be There Be Prepared!

INFO
KOOKOO Live Music Bar I The Guts I 6 Δεκεμβρίου 2014-10-22
Tιμή Εισιτηρίων: €15 προπώληση - €18 Ταμείο

 

Ώρα έναρξης: 21:00

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ & ΟΙ 3 ΑΣΣΟΙ – ROCKA PARMEZANA @ KOOKOO

 

Το ΚΟΟΚΟΟ Live Bar στις 12 Δεκεμβρίου παρουσιάζει τους Κώστα Αλεξίου & οι 3 Άσοι και τους Rocka Parmezana, με τα πρώτα τους κομμάτια σε κυκλοφορία , στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση για μια αξέχαστη μουσική βραδιά!

Ο Κώστας Αλεξίου ανεβαίνει στη σκηνή με τους 3 Άσους του (Γιώργος Παπουτσής-Κιθάρα, Σάκης Λιούρας-Μπάσο, Στέργιος Λιούρας-Τύμπανα) και παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια συνοδευόμενα με ευφάνταστες διασκευές. Σε ύφος pop/rock και φλερτάροντας με swing και reggae ακούσματα, στις ζωντανές του εμφανίσεις δημιουργεί μια εκρηκτική ατμόσφαιρα και σε συνδυασμό με τη θετική του ενέργεια παρασύρει στο ρυθμό του το κοινό. Το γκρουπ θα συνοδεύσουν με πλήκτρα ο Θανάσης Καλουτζής και τρομπέτα ο Κώστας Σαπούνης.

Ο Φώτης Κουρουνιώτης, ο Γεωργακάς Χριστόφορος, ο Σιούτας Ηλίας, ο Καταλειφός Γιώργος και ο Χρήστος Δήμου ή αλλιώς οι Rocka Parmezana... μία μπάντα με ροκ ήχο, ενέργεια και τρελή διάθεση, κάτι που φαίνεται σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση. Στο πρόγραμμά τους έχουν διασκευές και αγαπημένα rock-funk κομμάτια των 70's, 80's, 90's μέχρι και σήμερα, βάζοντας στοιχεία από την δική τους μυστική συνταγή.

To κομμάτι με τίτλο '' Στο δικό σου ρυθμό '' είναι το πρώτο τους τραγούδι που κυκλοφορεί επίσημα από την Final Touch του Μίλτου Καρατζά!

Επισκέπτονται στις 12 Δεκεμβρίου το ΚΟΟΚΟΟ Live Bar  για να μας παρουσιάσουν όλα αυτά και άλλα πολλά, σε ένα live γεμάτο εκπλήξεις και πολύ μουσική...

Είσοδος 10€ με μπύρα ή κρασί

Ώρα 22:00