Το total white look είναι από τα πράγματα που ή μισείς ή λατρεύεις. Παρόλο που διαβάζεις τα λόγια κάποιας που το 80% της ντουλάπας της είναι πιο μαύρο κι από μάσκαρα, τρελαίνομαι να χαζεύω γυναίκες που κυκλοφορούν με λευκά μέσα στον χειμώνα. Μου βγάζει κάτι τόσο «καθαρό» και classy που απλά το αγαπώ. Για να πω τη ΜΑΥΡΗ μου αλήθεια βέβαια (see what I did there??), δεν το έχω τολμήσει ακόμα, φέτος όμως το ψήνω πιο πολύ από ποτέ. Πάμε να πάρουμε ιδέες!

Σπάσε τον πάγο

Αν φοβάσαι να ξεκινήσεις με κάτι κατάλευκο (ή αν είσαι σε "εκείνες τις μέρες του μήνα"), μπορείς να επιλέξεις κάτι σε ζαχαρί, το οποίο ναι μεν πάει προς το άσπρο αλλά σπάει λίγο το σύνολο. Δοκίμασε την τεχνική του layering, το οποίο όχι μόνο θα σε κρατήσει ζεστή αλλά θα δώσει και πιο ζωντανό feeling στο μονόχρωμο outfit σου.

Accessorize it

Ακόμη και κάποιος που δε γνωρίζει καν τα βασικά του στυλ, θα σου πει ότι ένα μονόχρωμο σύνολο βασίζεται στα  αξεσουάρ για να αναδειχθεί. Εσύ έχεις δύο επιλογές: Πρώτον, να κινηθείς σε λευκό τόνο και στην τσάντα ή τα παπούτσια σου ή δεύτερον, να στραφείς σε μια πιο εκκεντρική επιλογή που θα δώσει αυτό το extra twist. Μια animal print ή κροκό τσάντα είναι σιγουράκι για να κάνεις αίσθηση.

Άλλες λεπτομέρειες που μπορείς να προσθέσεις είναι φυσικά ένα εντυπωσιακό φουλάρι, ένα ζευγάρι γυαλιά που θα δημιουργήσουν statement ή, το πιο απλό, ένα βερνίκι που θα δείχνει τέλειο σε συνδυασμό με τον λευκό καμβά σου.

Διάλεξε τι σου ταιριάζει καλύτερα και... let it snow!