Oταν πρόκειται για τις φίλες σου, δεν έχει σημασία το τι θα κάνετε, αρκεί να είστε μαζί. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις ό,τι έχεις και δεν έχεις, το θέμα είναι να περάσετε καλά - και αυτό, μπορείς να το πετύχεις αβίαστα κι ανέξοδα. Ας πούμε:


1. Βιτρίνες και δοκιμαστήρια μέχρι τα πόδια σου να γίνουν σαν ντόνατς απ΄το πρήξιμο

Μπορείτε να χαζέψετε τις βιτρίνες, να δοκιμάσετε ρούχα, να βγάλετε αστείες φωτογραφίες στα δοκιμαστήρια, να κάνετε τη λεγόμενη έρευνα αγοράς - όπου έρευνα αγοράς, σημαίνει δοκιμάζω/κοιτάω/χαζεύω χωρίς να αγοράσω ό,τι βρω μπροστά μου. Αν θεωρείτε ότι δε θα καταφέρετε να συγκρατηθείτε και τελικά θα υποκύψετε στα ψώνια, αποφύγετε αυτή την πρόταση...για το καλό σας.

 

2. Free μακιγιάζ!

Επισκεφτείτε κατάστημα καλλυντικών για να δοκιμάσετε το δωρεάν μακιγιάζ που προσφέρεται συνήθως εκεί, σύμφωνα με τα παραπάνω, αποφύγετε να αγοράσετε πράγματα που δε σας είναι απαραίτητα. Σε αρκετά καταστήματα μπορείτε να δοκιμάσετε ελεύθερα τα καλλυντικά, ακόμη λοιπόν και αν δε σας βάψει επαγγελματίας, βάψτε η μία την άλλη. 

 

3. Καφές και κουβέντα με τις ώρες

Μπορείτε να πάτε για καφέ, ώστε να καθίσετε για ώρες ολόκληρες και να τα πείτε - υπό φυσιολογικές βέβαια συνθήκες, δε θα σας διώξει κανείς. Ακόμη και αν δε θέλετε καφέ, αλλά ταυτόχρονα δεν έχετε και χρήματα για να φάτε έξω, μπορείτε να παραγγείλετε κάποιο γλυκό ή να προτιμήσετε μαγαζί για cupcakes (!) ή παγωτό αν το επιτρέπει ο καιρός.

 

 

4. Ψάξε τις προσφορές τύπου 2 στην τιμή του ενός

Άλλη μια καλή λύση είναι να επωφελεθείτε από προσφορές τύπου 2 for 1  ή από διάφορες  άλλες προσφορές σε θέατρα κλπ. Αν δεν είστε ζυγός αριθμός, απλά βρείτε άλλη μια φίλη για να μοιράζεστε δίκαια τις προσφορές. 

 

 

5. Κάντο σαν το Dancing with the stars

Κανονίστε να κάνετε δοκιμαστικό μάθημα σε σχολή χορού - δε χρειάζεται να γραφτείτε, οι περισσότερες σχολές δε χρεώνουν το πρώτο μάθημα. Αν το κάνετε βέβαια κάθε βδομάδα σε κάποια διαφορετική σχολή χορού της περιοχής σας, στο τέλος απλά θα κρεμάσουν απέξω τη φωτογραφίας σας μ' ένα μεγάλο Χ πάνω. Ε δε μας πειράζει!