Υπάρχουν μερικές φορές που ρωτάς με παράπονο τη μαμά σου "μάνα γιατί δε μ' έκανες αγόρι;" - προφανώς και εκείνη δεν έχει σαφή απάντηση να σου δώσει αλλά εσύ συνεχίζεις να γκρινιάζεις και να απαρνείσαι συχνά τη θηλυκή σου πλευρά. Ποιές είναι οι φορές που ζηλεύεις τ' αγόρια για την ανεμελιά τους;

1.Βάφεις τα νύχια σου και σε παίρνει ο ύπνος. Το επόμενο πρωί -ω κοίτα να δεις- τα σεντόνια είναι λερωμένα από το βερνίκι και τα νύχια σου έχουν γραμμές και κολλημένα χνούδια. Σε όλες έχει συμβεί και συμφωνούμε ότι είναι μια απελπιστική αηδία!


 

2. Είσαι αναγκασμένη να κάνεις ακροβατικά κάθε φορά που θες να χρησιμοποιήσεις την τουαλέτα σε κάποιο δημόσιο χώρο - ίσως θυμίζει περισσότερο σε σχέδιο διάσωσης.


 

3. Φοράς το κοντό σου φόρεμα, αλλά τι ατυχία! Φυσάει πολύ και εκτός από μοιραία, είσαι παραπάνω εκτεθειμένη από το κανονικό.


 

4. Ξοδεύεις μια ώρα για να ισιώσεις τα μαλλιά σου, αλλά κοίτα να δεις! Είναι ακριβώς αυτή η μέρα που είπαν ότι θα βρέχει και θα χιονίζει. Αυτά παθαίνεις αν δεν ενημερώνεσαι!


 

5. Ρημάδια τακούνια! Φυσικά και θα πέσεις όταν σε κοιτάνε όλοι, καμιά δεν έπεσε λίγο πριν μπει σπίτι της και δεν την πιάνει ανθρώπου μάτι.


 

 

6. Αν κάθεσαι άνετα και βολικά τότε μάλλον δε θυμίζεις σε κορίτσι. Πρέπει να είσαι με ίσια πλάτη και ώμους έξω 24/7.


 

7. Πότε θα αδιαθετήσεις; Θα σου πω αμέσως, πριν πας διακοπές, πριν το beach party που περίμενες ένα μήνα τώρα, πριν εκείνο το ραντεβού που ήθελες να φορέσεις το άσπρο σου φόρεμα.


 

8. Σε πάει σινεμά και σε πιάνουν τα ζουμιά, αν δεν κρατήσεις τη συγκίνηση σου για μετά ή αν δεν τρέξεις στο μπάνιο να βγάλεις τη μάσκαρα, τότε θα τρέχει ποτάμι από τα μάγουλά σου, μικρό μου panda. Αδιάβροχη μάσκαρα και βλακείες!


 

9. Είσαι υποχρεωμένη να κουβαλάς μια τεράστια τσάντα με χίλια δυο πράγματα (που δε χρειάζεσαι αλλά μήπως και τα χρειαστείς) μόνο και μόνο επειδή δεν έχεις μια τσέπη να τελειώνουμε.