Σε όλες έχει τύχει να μας αρέσει κάποιος από το ίντερνετ. Κάποιες το προχωρήσαμε, κάποιες όχι. 

Το online dating δεν είναι ούτε κατάντια, ούτε απελπισία. Είναι ένα μέσο να γνωρίσεις κόσμο, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα γνώριζες.

Εάν λοιπόν έχεις την περιέργεια να δεις νέους ανθρώπους, εάν έχεις εξαντληθεί από τους τύπους που γνωρίζεις και θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, αν ακόμα βαριέσαι να φτιάχνεσαι και να ντύνεσαι και να βάφεσαι απλά για να καταλήξει το ραντεβού στη φράση «Θα σου τηλεφωνήσω», τότε δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τις παρακάτω δημοφιλείς εφαρμογές:

(Οι εικόνες που θα ακολουθήσουν είναι για να γίνει αυτό το άκρως εποικοδομητικό ταξίδι ακόμα πιο όμορφο, και δεν έχουν καμία σχέση με εσένα που ψάχνεις να βρεις γκόμενο, για να μην παρεξηγηθούμε! :P)

1.    Tinder

Ξεκινάμε λοιπόν με το Tinder, μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για να γνωρίσεις νέα άτομα. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή και αμέσως μετά επιλέγεις με ποιον θα μιλήσεις.

 

2.    OkCupid

Ίσως το πιο δημοφιλές site για δωρεάν γνωριμίες. Πολύ λεπτομερής εφαρμογή, καθώς σε ρωτάει πολλά πράγματα για τον εαυτό σου και για τον χαρακτήρα σου κι έτσι φτιάχνει πιο αναλυτικά το προφίλ σου, ώστε να μιλήσεις με κάποιον που έχετε κοινά ενδιαφέροντα κτλ. Προσοχή! Μην το παρακάνεις με τις πληροφορίες με τον εαυτό σου. Και σε αυτή την ιστοσελίδα και γενικά. Πρώτα έρχεται η ασφάλεια, και μετά όλα τα άλλα.


 

3.    Zoosk

Αναζήτησε singles από την περιοχή σου, συνομίλησε και φλέρταρε μαζί τους καθώς μετακινείσαι με αυτή την εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και online γνωριμιών.


4.    Badoo

Με περισσότερους από 228 εκ. χρήστες, το Badoo είναι ένα από τα μέρη για να κάνεις chat, dating, καινούργιους φίλους και να μοιραστείς ενδιαφέροντα.


 

 5. Blendr

Βασισμένη στα ενδιαφέροντα του καθενός, η εν λόγω εφαρμογή σου γνωρίζει τα άτομα που είναι πιο «κοντά» σε σένα, από άποψη χαρακτήρων, ζωής, καθημερινότητας. Εσύ απλά κατέβασε την εφαρμογή και ξεκίνα τις συνομιλίες είτε από το κινητό είτε από τον υπολογιστή σου. 

Online Dating GIF


6.    Hot Or Not

Ανεβάζεις τη φωτογραφία σου, ψηφίζεις τα δημοφιλή άτομα και σε ψηφίζουν κι αυτά. Σιγά σιγά αποκτάς θαυμαστές!

 

 

Εκτός από τα παραπάνω, για πιο … διεθνείς και multicultural καταστάσεις υπάρχουν και αυτά: Jaumo, Down, Vee, BeNaughty.

Εμπρός λοιπόν στον δρόμο που χάραξε η Μεγκ Ράιν στο «Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας»! (Να το δείτε, εάν δεν το έχετε δει ακόμα!)