Εκπρόσωπους τηλεφωνικών πωλήσεων, τηλεφωνητές, μάγειρες, σερβιτόρες, γυμναστές, γραφίστες και πολλές άλλες ειδικότητες αναζητούν εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

ΑΤΤΙΚΗ

Li-La-Lo: Η αλυσίδα καταστημάτων Li-La-Lo, με εξειδίκευση στην κατασκευή και εμπορία κοσμημάτων, ζητεί να προσλάβει δύο πωλητές. Η προϋπηρεσία στον χώρο των πωλήσεων για τους πωλητές είναι απαιτούμενο προσόν. Βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.lilalo.gr.

Simply Burgers: Η αλυσίδα εστιατορίων Simply Burgers ζητά για το κατάστημά της στον Κορυδαλλό έναν μάγειρα Β' – ψήστη (πλήρους απασχόλησης) και έναν διανομέα (μερικής απασχόλησης). Οι υποψήφιοι για την πρώτη θέση θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 35 ετών. Από τους διανομείς απαιτείται μηχανή. Βιογραφικά: sbkory@simplyburgers.gr.


WIND: Πέντε εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών για το τηλεφωνικό κέντρο επιθυμεί να προσλάβει η Wind, προσφέροντας τους τη δυνατότητα πλήρους ή μερικής απασχόλησης (κωδικοί: CC001 ή CC003). H κατοχή απολυτηρίου Λυκείου ή διπλώματος ΙΕΚ-ΤΕΕ, καθώς και οι γνώσεις αγγλικών και Η/Υ εντάσσονται στα απαιτούμενα προσόντα. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: jo@wind.gr. 

ISOMAT: Έναν πωλητή θα εντάξει στο δυναμικό της η βιομηχανία δομικών χημικών και κονιαμάτων Isomat στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ηλικίας έως 35 ετών, να διαθέτουν προϋπηρεσία στις πωλήσεις, ευχέρεια στην επικοινωνία, καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: careers@isomat.gr 

ΛΗΤΩ: Τα βρεφικά πολυκαταστήματα Λητώ, επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους μία πωλήτρια-ταμία (κωδ. θέσης Reference SKIF), ηλικίας έως 38 ετών, στην Κηφισιά. Απαραίτητη η προϋπηρεσία τριών ετών στις πωλήσεις και η γνώση ταμείου. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στο φαξ: 2105728346 αναγράφοντας τον κωδικό θέσης.

 Infoassist: Δυνατότητα εργασίας σε 12 εκπροσώπους τηλεφωνικών πωλήσεων τηλεπικοινωνιακών προϊόντων  προσφέρει η «Infoassist». Οι υποψήφιοι για τις θέσεις πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο τίτλο μέση εκπαίδευσης, προηγούμενη εργασιακής εμπειρία σε τηλεφωνικές πωλήσεις τουλάχιστον έξι μηνών ευχέρεια στην επικοινωνία, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: recruitment@infoassist.com.gr. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2108099500.

ΚΑΥΚΑΣ: Με έναν γραφίστα θα ενισχυθούν τα καταστήματα πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού Καυκάς στην Αθήνα. Απαραίτητο το πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ γραφιστικής, η προϋπηρεσία τριών ετών, η άριστη γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων (Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign) και η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό επίπεδο. Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@kafkas.gr 

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

ΣΕΡΡΑΙΚΟΝ: Το εστιατόριο «Σερραϊκόν» θα προσλάβει έναν σερβιτόρο με εμπειρία σε χώρους εστίασης στην περιοχή Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Απαραίτητο το βιβλιάριο υγείας σε ισχύ και η γνώση αγγλικών. Προσφέρεται πλήρης οκτάωρη απασχόληση. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310849783. 

FITNESS FUN: Το γυμναστήριο «Fitness fun» ζητά άμεσα έναν γυμναστή κι έναν υπάλληλο για τη ρεσεψιόν. Απαραίτητο το πτυχίο ΤΕΦΦΑ ενώ για τους ρεσεψιονίστ απαιτείται η γνώση αγγλικών και Η/Υ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι μέχρι 24 χρόνων  με κάρτα ανεργίας για πλήρη απασχόληση. Τηλέφωνο: 2310900002 από τις 9.00  έως τις 19.00. 


SOUL KITCHEN: Το εστιατόριο Soul Kitchen Square θα προσλάβει μια λαντζιέρα με προϋπηρεσία σε εστιατόρια. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να αποστείλουν τα βιογραφικά τους με επισυναπτόμενη φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: soulkitchensquare@gmail.com .


ΠΑΣΤΕΡ: Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΠΑΣΤΕΡ στη Θεσσαλονίκη επιθυμεί να προσλάβει έναν γραφίστα με καλή γνώση σχεδιαστικών πακέτων και social media. Επιθυμητή η προϋπηρεσία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email: info@paster.gr 


VICKO: Η εταιρία «Vicko» ζητά δύο πωλήτριες λιανικής . Όσες ενδιαφέρονται θα πρέπει να είναι από 25 έως 35 ετών, με απολυτήριο δευτεροβάθμιας και γνώσεις αγγλικών και Η/Υ. Βιογραφικά: www.vicko.gr. 

INTIMISSIMI: Δύο πωλήτριες ζητά η αλυσίδα εσωρούχων Intimissimi στη Θεσσαλονίκη. Επιθυμητή η γνώση αγγλικών. Βιογραφικά: officethess1@gmail.com.

 

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

PERIVOLAS: Το ξενοδοχείο Perivolas, πέντε αστέρων, στην Οία Σαντορίνης, ζητά να προσλάβει επταμελές προσωπικό, για τη στελέχωση πέντε ειδικοτήτων. Το νέο προσωπικό θα εργαστεί κατά την καλοκαιρινή σεζόν. Αναλυτικά, θα ενταχθούν στο δυναμικό της μονάδας ένας υπεύθυνος εστιατορίου, ένας front office receptionist, δύο σερβιτόροι, δύο καμαριέρες και μία υπεύθυνη housekeeping και πλυντηρίου.  Ο υπεύθυνος εστιατορίου θα πρέπει να έχει προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση, καλή γνώση αγγλικών, καθώς και είναι απόφοιτος τουριστικής σχολής. Συγκεκριμένα, τα καθήκοντα θα αφορούν στην λειτουργία του εστιατορίου, του pool bar και του room service.  Από τον front office receptionist είναι απαραίτητα το πτυχίο σχολής τουριστικών επαγγελμάτων, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση και άριστες γνώσεις αγγλικών. Επίσης, θα εκτιμηθούν οι γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η επιχείρηση παρέχει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών.  Τηλέφωνο: 2286071308. 


ΤΡΙΠΟΛΗ

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Η εταιρία εμπορίας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, Κωτσόβολος, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της δύο πωλητές/πωλήτριες για εργασία σε κατάστημα στην Τρίπολη. Προσφέρεται εργασία μερικής απασχόλησης. Βασικό απαιτούμενο προσόν η προϋπηρεσία. Βιογραφικά: www.kotsovolos-careers.gr


ΚΡΗΤΗ


Daios Cove Luxury Resort & Villas: Στην λήψη βιογραφικών σημειωμάτων έχει προχωρήσει το ξενοδοχείο Daios Cove Luxury Resort & Villas στο Βαθύ Αγίου Νικολάου Κρήτης, για την κάλυψη δέκα θέσεων εργασίας κατά την καλοκαιρινή σεζόν.  Συγκεκριμένα, ενδιαφέρεται να προσλάβει: Έναν υπάλληλο κρατήσεων, έναν maitre, έναν υπάλληλο υποδοχή, έναν  νυχτερινό υπάλληλο, μια υπάλληλο ρωσόφωνη ως guest relations agent, δύο bartenders και τρεις καμαριέρες. Για τη θέση front office είναι απαραίτητη η κατοχή πτυχίου σχολής τουριστικών επαγγελμάτων, οι γνώσεις συστήματος OPERA, αγγλικών και δεύτερης γλώσσας (Γαλλικά ή Γερμανικά). Οι καμαριέρες θα πρέπει να έχουν εκπαίδευση στις διαδικασίες οροφοκομίας και καθαριότητας οροφοκομίας. Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο τουριστικής σχολής αντίστοιχης ειδικότητας και γνώσεις αγγλικών ή γερμανικών. Η προϋπηρεσία σε αντίστοιχες θέσεις θεωρείται απαραίτητη.  Η επιχείρηση προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, δυνατότητα διαμονής και διατροφής, άριστο εργασιακό περιβάλλον και δυνατότητες εξέλιξης. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους με πρόσφατη φωτογραφία απαραίτητα, μέσω email: info@daioscove.com. 


SYSHEM:  Έναν γραμματέα υποδοχής θα προσλάβει η εταιρία Syshem στο Ηράκλειο. Η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση και οι γνώσεις λογιστικής, των αγγλικών και του Η/Υ θεωρούνται απαραίτητα για τη θέση. Αποστολή βιογραφικών μέσω ιστοσελίδας της εταιρίας στο www.sychem.gr με κωδικό θέσης ΓΥΚ1. 


BERSHKA: Ο όμιλος ένδυσης Inditex ζητά να προσλάβει δυο υπεύθυνες καταστήματος, για τα «Bershka» στα Χανιά. Όσες ενδιαφέρονται οφείλουν να γνωρίζουν αγγλικά και Η/Υ, ενώ θα πρέπει να έχουν και προϋπηρεσία στο χώρο του λιανικού εμπορίου τουλάχιστον έναν χρόνο. Οι κύριες αρμοδιότητες της υπεύθυνης είναι ο καθημερινός συντονισμός της λειτουργίας του καταστήματος και η οργάνωση του  προσωπικού. Αποστολή βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία στο email: hrselection@inditex.com και με τίτλο bershka υπεύθυνες θέσεις Χανιά.

 


ΡΟΔΟΣ

CACTUS: Το ξενοδοχείο Cactus Hotel στη Ρόδο ζητά να προσλάβει μια λαντζιέρα, έναν μπάρμαν και δυο καμαριέρες για την θερινή σεζόν 2015.  Όσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις θα πρέπει να έχουν εμπειρία σε αντίστοιχη θέση σε μεγάλα ξενοδοχεία. Επιθυμητές οι γνώσεις αγγλικών. Προσφέρεται μισθός συν ασφάλιση. Στείλτε άμεσα το βιογραφικό σας σημείωμα στο email: info@cactus-hotel.gr Ι 12

 

ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
Creta Farms: Η εταιρεία αλλαντικών Creta Farms θα εντάξει στο δυναμικό της 12 πωλητές. Θα προσληφθεί νέο προσωπικό στις εξής περιοχές (ένας σε κάθε πολή): Ροδόπη, Σέρρες, Ξάνθη, Πιερία, Γρεβενα, Κοζάνη, Πέλλα, Εύβοια, Μυτιλήνη, Χίο, Κέρκυρα, Μεσσηνία. Οι πωλητές πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ, τέσσερα έτη εργασιακή εμπειρία στον κλάδο των καταναλωτικών προϊόντων και τροφίμων, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άντρες υποψηφίους), καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Οι νέοι συνεργάτες θα αναλάβουν την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων της περιοχής και την προώθηση των προϊόντων στα καταστήματα. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.cretafarms.gr