Πωλήτριες, σεκιούριτι, προγραμματιστές, τηλεφωνήτριες, παιδαγωγούς και πολλές άλλες ειδικότητες αναζητούν αυτή την βδομάδα δεκάδες εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

 

ΑΤΤΙΚΗ
Pet City
: με πέντε πωλητές – πωλήτριες επιθυμεί να ενισχύσει τα καταστήματά της σε Μαρούσι, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Γέρακα και Αγία Παρασκευή, η αλυσίδα καταστημάτων πώλησης προϊόντων για κατοικίδια, Pet City. Η εμπειρία θα μετρήσει θετικά, δεν θεωρείται ωστόσο αναγκαίο προσόν. Θα δοθεί προτεραιότητα στους κατοίκους των γύρω περιοχών. Αποστολή βιογραφικών: 2106644762 (φαξ).


Kolossos: Με 20 φύλακες (φύλαξη γηπέδων) θα ενισχυθεί η Kolossos Security στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν άδεια υπηρεσιών ασφαλείας (άδεια security). Παράλληλα, θα προσληφθούν και δύο υπάλληλοι γραφείου, στην Νέα Ιωνία, για την προώθηση συστημάτων ασφαλείας. Παρέχεται βασικό μισθός και ασφάλιση. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στη ηλεκτρονική διεύθυνση: info@kolossosnet.gr. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2105242437.

ΚΑΥΚΑΣ:  Έναν προγραμματιστή επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τα καταστήματα πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού «Καυκάς» στην Αθήνα. Απαραίτητα το πτυχίο ΑΕΙ με κατεύθυνση την Πληροφορική, η εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και ευχέρεια στην επικοινωνία. Αποστολή βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@kafkas.gr

INTERSPORT: Τα καταστήματα αθλητικών ειδών «Intersport» θα ενισχυθούν με έναν πωλητή στον Κορυδαλλό. Απαραίτητα προσόντα είναι τουλάχιστον το απολυτήριο Λυκείου, οι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άντρες υποψηφίους), η καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Προβάδισμα στην πρόσληψη έχουν πτυχιούχοι ΑΕΙ, τμήματος Φυσικής Αγωγής. Βιογραφικά στο: www.fourlisgroup-careers.gr 

Wind: Πέντε εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών για το τηλεφωνικό κέντρο επιθυμεί να προσλάβει η Wind, προσφέροντας τους τη δυνατότητα πλήρους ή μερικής απασχόλησης (κωδικοί: CC001 ή CC003). H κατοχή απολυτηρίου Λυκείου ή διπλώματος ΙΕΚ-ΤΕΕ, καθώς και οι γνώσεις αγγλικών και Η/Υ εντάσσονται στα απαιτούμενα προσόντα. Βιογραφικά: jo@wind.gr. 

Οικοτροφείο: Το Πρότυπο Ειδικό Οικοτροφείο «Άγιοι Ανάργυροι», που φιλοξενεί άτομα με διανοητική υστέρηση, αναζητά δύο εργοθεραπευτές και δύο ψυχολόγους, για μερική απασχόληση. Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής βάρδιας. Η προϋπηρεσία στην ενασχόληση με ΑμΕΑ είναι επιθυμητή. Διεύθυνση ιδρύματος: Αγίων Αναργύρων 1, Κάντζα Παλλήνης, ΤΚ 15351. Πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106667180 & 2106667189. 

Simply Burgers: Η αλυσίδα εστιατορίων Simply Burgers ζητά για το κατάστημά της στον Κορυδαλλό έναν μάγειρα Β' – ψήστη (πλήρους απασχόλησης) και έναν διανομέα (μερικής απασχόλησης). Οι υποψήφιοι για την πρώτη θέση θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 35 ετών. Από τους διανομείς απαιτείται μηχανή. Βιογραφικά: sbkory@simplyburgers.gr. Τηλέφωνο: 2104960645. 

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ: Ζητείται άτομο με πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ παιδαγωγικής σχολής, με προϋπηρεσία, για πρωινή ημιαπασχόληση σε κέντρο ξένων γλωσσών στο Χαϊδάρι. Θα απασχολεί νήπια μόνο στην Αγγλική γλώσσα. Βιογραφικά και απορίες γίνονται δεκτά με email στο primefl267@gmail.com.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ: Μία πωλήτρια, για πλήρη απασχόληση θα προσλάβουν τα αρτοζαχαροπλαστεία «Απολλώνιον» στο Μαρούσι. Οι ενδιαφερόμενες οφείλουν να διαθέτουν προϋπηρεσία στο κλάδο της εστίασης, ευχέρεια στην επικοινωνία και καλή γνώση αγγλικών. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται μέσω φαξ στο: 2106694150 (κωδ. Π.Φ.).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 
CANDIA:
 Πέντε νέους υπαλλήλους ηλικίας από 18 έως 24 ετών θα προσλάβει η εταιρία καθαρισμού Candia στο Ηράκλειο. Η εμπειρία σε καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων θα δώσει ελαφρύ προβάδισμα στους ενδιαφερόμενους δεν είναι ,ωστόσο, απαραίτητη. Βιογραφικά στο email:  aircandia@gmail.com.

KNOSSOS BEACH: Τρεις υπαλλήλους θα εντάξει στο δυναμικό του το ξενοδοχείο Knossos Beach bungalows & suites στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα, ζητά: έναν υπάλληλο δημοσίων σχέσεων με γνώσεις γερμανικών, έναν υπάλληλο τμήματος πωλήσεων κι έναν υπεύθυνο επισιτιστικών τμημάτων. Απαιτείται πτυχίο τουριστικής σχολής και γνώσεις αγγλικών. Η προϋπηρεσία από ένα έως τρία χρόνια σε τετράστερα ή  πεντάστερα ξενοδοχεία θεωρείται απαραίτητη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ξενοδοχείου, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ηλικίας έως 35 ετών. Το νέο προσωπικό θα εργαστεί για την θερινή τουριστική σεζόν του 2015. Προσφέρεται μισθός αναλόγως προσόντων συν ασφάλιση. Βιογραφικά μέσω email στο: info@knossosbeach.gr 

PIERRECARDIN: Το κατάστημα επίπλων Pierre Cardin στον Άγιο Ιωάννη Κνωσσού θα προσλάβει μία πωλήτρια. Όσες ενδιαφέρονται θα πρέπει να έχουν εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων και στη διακόσμηση επίπλων εσωτερικών χώρων. Επιπλέον προσόντα θα θεωρηθούν οι γνώσεις 3D και SOFT1. Παράλληλα, οφείλουν να γνωρίζουν καλά αγγλικά και βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ.  Αποστολή βιογραφικών στο email: samaritis@pierrecardin.gr.

 

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
SANI RESORT:
Νέο προσωπικό θα εντάξει στο δυναμικό του το ξενοδοχείο Sani Resort στη Χαλκιδική, για τη θερινή περίοδο 2015. Συγκεκριμένα το ξενοδοχείο ζητά: έναν restaurant manager, έναν βοηθό housekeeping manager κι έναν τεχνικό μηχανογράφησης. Για όλες τις θέσεις απαιτείται εμπειρία σε αντίστοιχο αντικείμενο σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και πολύ καλή γνώση αγγλικών. Βιογραφικά μέσω φαξ στο: 2374099441. ΚΕΙΜΕΝΟ 5

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
ΜΙΚΕΛ:
Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης «Mikel» προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στην Πτολεμαΐδα ζητά δυο άτομα ηλικίας 20-35 ετών για τη θέση του υπεύθυνου καταστήματος και του σερβιτόρου. Απαραίτητη η εμπειρία σε αντίστοιχο πόστο και η γνώση αγγλικών. Αποστολή βιογραφικών με επισυναπτόμενη φωτογραφία στο fax: 2410534020.

ΣΕΡΡΕΣ
DEXIM:
Μία πωλήτρια θα προσλάβει η αλυσίδα υπόδησης «Dexim» για το κατάστημα της στις Σέρρες. Όσες ενδιαφέρονται θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις αγγλικών και Η/Υ. Η προϋπηρεσία σε λιανικό εμπόριο θα εκτιμηθεί. Η εταιρία προσφέρει πλήρη απασχόληση συν την ασφάλιση. Στείλτε άμεσα το βιογραφικό σας στο fax: 2108140802, με κωδικό αγγελίας: 2014042. 

 

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ: Μια κοπέλα έως 35 ετών θα προσλάβει η εταιρία Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Εξοχής για το τμήμα πωλήσεων. Απαραίτητα προσόντα: πτυχίο λογιστικής, γνώση Η/Υ, και προϋπηρεσία. Βιογραφικά στο φαξ: 2351076964 

ΜΥΚΟΝΟΣ
THEOXENIA
: To ξενοδοχείο Mykonos Theoxenia ζητά να εντάξει στο δυναμικό του έναν μάγειρα, έναν υπάλληλο service,έναν barman, έναν νυχτερινό ελεγκτή και έναν υπάλληλο υποδοχής για εργασία κατά την καλοκαιρινή σεζόν 2015. Οι ενδιαφερόμενοι για τα επισιτιστικά τμήματα απαιτείται να διαθέτουν γνώσεις αγγλικών, πτυχίο ανάλογης σχολής και προϋπηρεσία. Για το front office τμήμα ζητείται επιπλέον η γνώση χειρισμού προγράμματος υποδοχής Fidelio. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2289022230.

ΚΑΒΑΛΑ
ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ
: Η εταιρία «Εκτυπωτικη» στην Καβάλα θα προσλάβει άμεσα έναν γραφίστα με γνώσεις adobe indesign, photoshop, illustrator, corel draw για ημιαπασχόληση, με προοπτικές πλήρους απασχόλησης. Η προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο θα δώσει ελαφρύ προβάδισμα στους ενδιαφερόμενους. Αποστολή βιογραφικών στο email info@ektypotiki.gr.

ΠΑΤΡΑ
ΠΛΑΙΣΙΟ:
Δυο πωλητές θα προσλάβει η αλυσίδα «Πλαισιο» στην Πάτρα. Απαραίτητα προσόντα οι γνώσεις χειρισμού Η/Υ και η εργασιακή εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων. Βιογραφικά: corporate.plaisio.gr

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΜΙΚΕΛ:
Με έναν υπεύθυνο καταστήματος θα ενισχυθεί το κατάστημα καφεστίαστης «Μικέλ» στην Καλαμάτα. Όσοι ενδιαφέρονται για τη θέση θα πρέπει να είναι ηλικίας από 20 έως 35 ετών, να γνωρίζουν αγγλικά και να έχουν εμπειρία σε αντίστοιχο πόστο. Αποστολή βιογραφικών (με φωτογραφία) στο Fax: 2410534020.

ΚΩΣ
LAKITIRA:
Με προσωπικό επτά ειδικοτήτων θα ενισχύσει το δυναμικό του το ξενοδοχείο Lakitira στην Κω, για την καλοκαιρινή σεζόν 2015. Αναλυτικά, θα προσληφθούν: ένας maitre d'hotel, ένας υπάλληλος κρατήσεων, δύο groom, ένας receptionist, μία υπεύθυνη βρεφικού / παιδικού club, δύο barmen, δύο σερβιτόροι. Η καλή γνώση αγγλικών και μίας επιπλέον ξένης γλώσσας (γερμανικά, γαλλικά, ρώσικα) είναι απαραίτητη προϋπόθεση για όλες τις θέσεις. Από τον maitre και την υπεύθυνη βρεφικού ζητείται επιπλέον και προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών. Αποστολή βιογραφικών στο φαξ: 2106233321 (υπόψη τμήματος προσωπικού).