Τον τελευταίο χρόνο έχει φορεθεί όσο λίγα κομμάτια από celebrities και μοντέλα, πότε με τρελή επιτυχία και πότε με, εχμ, όχι και τόση (Kim Kardashian ακούς;). Το δερμάτινο παντελόνι μπορεί παλιά να πήγαινε πακέτο με εκκεντρικούς stars και ροκάδες, πλέον όμως έχει εισβάλλει για τα καλά στη ντουλάπα μας και μπορεί να συνδυαστεί κυριολεκτικά με τα πάντα, αλλάζοντας ύφος και στυλ. Παρακάτω σου δείχνω 3 τρόπους για να πάρεις ιδέες, μη διστάσεις όμως να το φορέσεις όπως εσύ νιώθεις άνετα. Αρκεί να μην είσαι ο Ross Geller από τα Φιλαράκια, που οk, δεν είσαι.

 

ΠΡΩΙ: Casual & Cosy

Ένα φαρδύ πουλόβερ είναι το κομμάτι κλειδί, όχι μόνο για να σε ζεστάνει αλλά και για να δείξουν τα πόδια σου πιο λεπτά, αφού το πάνω μέρος θα μοιάζει περισσότερο ογκώδες (σατανικό). Κι αν αυτή δεν είναι η τέλεια αφορμή να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι σου, τότε ποια είναι;

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Preppy

Έχεις job interview και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Συνδύασε το δερμάτινο παντελόνι με ένα απλό λευκό T-shirt και ένα μαύρο σακάκι και έχεις την επιτυχία στο τσεπάκι σου. Αν δεν εκτιμήσουν το βιογραφικό σου, αν μη τι άλλο, θα εκτιμήσουν το στυλ σου.

ΒΡΑΔΥ: All black everything

Κλασικό και δοκιμασμένο, το total black παίρνει άλλη διάσταση όταν μπαίνει στο παιχνίδι ένα δερμάτινο παντελόνι. Γιατί κατά βάθος είσαι ροκ ψυχή. Ταιριάζει τέλεια με διαφάνειες και λεπτομέρειες από δαντέλα, για αποτέλεσμα που θα βάλει φωτιές. Πάντα με μέτρο βέβαια, ε!

Tip: Μην ξεχνάς το σημαντικότερο. Το δερμάτινο παντελόνι θέλει πάνω απ' όλα το σωστό attitude. Μην το φοράς λες και σε πέταξαν εκεί μέσα, αλλά βγες έξω και... show what you've got, girl!