Ενα αληθινό δώρο για όσους αγαπούν το shopping! To GLAMI, μία κορυφαία ευρωπαϊκή πλατφόρμα αναζήτησης μόδας καλωσορίζει την περίοδο των γιορτών με το πιο πολυαναμενόμενο feature. Ανακαλύψτε τη λειτουργία πολλαπλών collections που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ξεχωριστές λίστες αγορών μέσα στη GLAMI wishlist σας, ανάλογα με το είδος προϊόντων που αναζητάτε. Το ιδανικό «εργαλείο» για την περίοδο των εκπτώσεων ή των γιορτών σας καλεί να πείτε «αντίο» στις ατελείωτες λίστες που περιελάμβαναν ρούχα, τσάντες και παπούτσια μαζί και να ανακαλύψτε μια ακόμη πιο λειτουργική εμπειρία online shopping. Η νέα λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη στο GLAMI.gr – η κατάλληλη στιγμή για να επιλέξετε τα δώρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Επιπλέον, όπως κάθε χρόνο, το GLAMI.gr σας δίνει τη δυνατότητα για παράδοση πριν την Πρωτοχρονιά, ώστε να εξασφαλίσετε πως η παραγγελία σας θα φτάσει εγκαίρως για την πιο λαμπερή περίσταση του χρόνου!

Είτε αναζητάτε τα πιο εντυπωσιακά γιορτινά σύνολα είτε ψάχνετε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τώρα μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε στις διαφορετικές λίστες σας χωρίς να αγχώνεστε μπροστά σε μια ατελείωτη wishlist. Από λίστες όπως "party dresses" μέχρι «πεζοπορία στη φύση», κάθε περίσταση ή ανάγκη, βρίσκει τη δική της θέση στη wishlist σας. Οι νέες collections του GLAMI απλοποιούν τη διαδικασία των ηλεκτρονικών αγορών σας, καθώς είναι ευκολότερο να επιλέξετε ανάμεσα σε δέκα τσάντες που βρίσκονται συγκεντρωμένες σε μια σελίδα παρά να αναζητάτε όλες τις τσάντες που έχετε ξεχωρίσει, σε μια ατελείωτη λίστα επιλογών. Για να γίνουν οι αγορές των Χριστουγέννων ακόμα πιο αποτελεσματικές, το GLAMI προσφέρει τη δυνατότητα κοινοποίησης της προσωπική σας Wishlist στην οικογένεια ή στους αγαπημένους σας φίλους, ώστε ο καθένας να μπορεί να «ζητήσει» τα δώρα που πραγματικά επιθυμεί, στέλνοντας απλώς ένα link!

 

Γιορτάστε με στιλ: Party dresses και πολλές επιλογές για γιορτινές εμφανίσεις. Είτε αγχώνεστε με την προετοιμασία των Χριστουγέννων είτε απλώς δεν έχετε τον χρόνο για την αναζήτηση του ιδανικού outfit, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αφεθείτε σε έναν κόσμο κομψότητας, λάμψης και στυλ, μέσα από υπέροχα party looks που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε κάλεσμα ή περίσταση.

 

The Little Black Dress: Μια all time classic επιλογή

Η απλή κομψότητα ενός μαύρου φορέματος το καθιστά διαχρονική αξία σε κάθε γκαρνταρόμπα αλλά και πρακτική λύση «έκτακτης ανάγκης» κάθε φορά που αισθάνεστε πως δεν έχετε τι να φορέσετε – ειδικά τις μέρες των γιορτών. Αυτή η all time classic επιλογή ταιριάζει απόλυτα με ένα οπάκ καλσόν, με ένα μάλλινο παλτό, με ένα ιδιαίτερο φουλάρι ή με μια τσάντα σε έντονο χρώμα. Από το party στο γραφείο μέχρι ένα σοφιστικέ Χριστουγεννιάτικο δείπνο, το μικρό μαύρο φόρεμα δεν θα σας «προδώσει» ποτέ, στιλιστικά.

 

Φορέματα με παγιέτες για λάμψη!

Για το countdown της παραμονής της Πρωτοχρονιάς αλλά και για κάθε γιορτινό κάλεσμα, ένα φόρεμα με παγιέτες είναι το «εισιτήριο» για να λάμπετε όλο το βράδυ. Είτε διακοσμημένα εξ ολοκλήρου με παγιέτες είτε με μικρές λεπτομέρειες που προσθέτουν μια δόση λάμψης στο ντύσιμό σας, αυτά τα φορέματα αποτελούν ένα ισχυρό statement. Συνδυάστε το λαμπερό φόρεμά σας με ένα blazer ή με μια οικολογική γούνα για ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

Πλεκτά φορέματα: H cozy κομψότητα

Τα πλεκτά φορέματα, είτε mini είτε midi, προσφέρουν ζεστασιά και στυλ – τίποτα δεν είναι πιο άνετο και cozy από ένα μακρυμάνικο πλεκτό φόρεμα. Επιλέξτε ουδέτερες αποχρώσεις όπως μπεζ, γκρι, άσπρο ή μαύρο και συνδυάστε τα αγαπημένα σας μάλλινα φορέματα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες ή ankle boots για ακόμα πιο έντονη αίσθηση ζεστασιάς. Για χειμερινές αποδράσεις όπως μία βόλτα σε χριστουγεννιάτικη αγορά, δοκιμάστε την τεχνική του layering με ένα κομψό δερμάτινο jacket ή ένα χαλαρό cardigan.

 

Κομψός συνδυασμός: Tailored παντελόνια με γιορτινά tops

Ποιος είπε ότι μόνο τα φορέματα χαρίζουν γιορτινές εμφανίσεις; Ο συνδυασμός ενός tailored παντελονιού με ένα λαμπερό τοπ αποτελεί μία απόλυτα κομψή και ευέλικτη λύση, aφού  ταιριάζει σε κάθε γιορτινή εκδήλωση, από ένα χαλαρό office party μέχρι το δείπνο με φίλους. Ταιριάξτε το αγαπημένο σας παντελόνι με ένα εκθαμβωτικό τοπ με παγιέτες για άμεση εορταστική αίσθηση ή επιλέξτε μια πολύχρωμη μπλούζα σε μεταλλιζέ αποχρώσεις για πιο διακριτικές εμφανίσεις. Ένα blazer θα ολοκληρώσει τις επίσημες εμφανίσεις σας ενώ για πιο μίνιμαλ αποτέλεσμα μπορείτε να προσθέσετε ένα ζεστό πλεκτό.

Η δύναμη των αξεσουάρ

Ολοκληρώστε τη γιορτινή σας εμφάνιση με αξεσουάρ που προσθέτουν επιπλέον λάμψη και κομψότητα. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα θα επιμηκύνει τη σιλουέτα σας και θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση. Επιλέξτε ασημένια και χρυσά κοσμήματα που ταιριάζουν με τις γιορτινές ημέρες. Όσο για τις τσάντες για πάρτι, ένα κομψό clutch – είτε με πούλιες, είτε με μεταλλικά στοιχεία ή έντονα χρώματα, θα γίνει η λεπτομέρεια που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σας.

www.glami.gr