H εταιρία Beauty Vibes, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του γαλλικού οίκου Juliette Has A Gun, πραγματοποίησε την Πέμπτη 6 Ιουνίου την παρουσίαση του νέου αρώματος του οίκου, JULIETTE, σε ένα Irreverent Powerful Seductive event, στο Cash Bar Restaurant, στην Κηφισιά.

Σε μια διάθεση άκρως αισθησιακή, παρουσιάστηκε το νέο άρωμα, JULIETTE, το οποίο περιέχει νότες από μαύρο κεράσι, ροζ πιπέρι και απόσταγμα γιασεμιού. Μια γενναιόδωρη δόση από το JULLIETE μπορεί να λειτουργήσει σαν όπλο που προσπαθεί συνεχώς να ξετυλίξει τις πτυχές της θηλυκότητας καθώς στέκεται ως σύμβολο της αυτοπεποίθησης της πολυπλοκότητας και της περήφανης ανυποταξίας. Το μπουκάλι του αρώματος, σε φλογερό κόκκινο χρώμα, είναι η αντανάκλαση της Juliette, όπου με το παθιασμένο του κόκκινο αντικατοπτρίζει την επιθυμία που φωτίζει τα χείλη της και τη σιγοβράζουσα θέρμη κάτω από τα ψηλά τακούνια της.

Κατά τη διάρκεια του event οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά custom cocktails με το super premium ρούμι Eminente του Οίκου της Moët Hennessy, το οποίο δημιούργησε αξέχαστες γευστικές εμπειρίες σε όλους τους παρευρισκόμενους βασισμένες στις κορυφαίες νότες του αρώματος. Το Eminente είναι το ρούμι των αντιθέσεων, παρουσιάζει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην ένταση και στη φινέτσα όπως και το νέο άρωμα, JULIETTE.

Σε αυτό το μοναδικό, exclusive event παρευρέθηκαν beauty experts, influencers και δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν όλες τις τολμηρές πτυχές της προσωπικότητάς τους. Με το JULIETTE το καλοκαίρι θα είναι τολμηρό και σαγηνευτικό!