Η ενσωμάτωση ρουτίνων φροντίδας του προσώπου έχει γίνει πλέον ακρογωνιαίος λίθος της προσωπικής φροντίδας, όπως το βούρτσισμα των δοντιών σας κάθε πρωί και βράδυ. Η φροντίδα του προσώπου δεν είναι πλέον μια ξένη ή περίπλοκη διαδικασία- έχει γίνει καθημερινή πρακτική με προϊόντα όπως κρέμες ημέρας και νύχτας και μάσκες προσώπου πάντα σε απόσταση αναπνοής. Τι γίνεται όμως με το υπόλοιπο σώμα μας;

Οι τάσεις στη βιομηχανία ομορφιάς δείχνουν ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι αφιερώνουν τον εαυτό τους στη φροντίδα του σώματος. Η κατηγορία "περιποίηση σώματος" σημείωσε εντυπωσιακή ανάπτυξη τον τελευταίο χρόνο και παρουσιάζει προοπτικές να επιτύχει επιτυχία παρόμοια με εκείνη της κατηγορίας περιποίησης προσώπου.

Αυτή η έξαρση της τάσης της "περιποίησης σώματος" οφείλεται εν μέρει στην επιθυμία των χρηστών να αναπαράγουν την εμπειρία των θεραπειών SPA στην άνεση του σπιτιού τους. Ο σουηδικός γίγαντας της τεχνολογίας δέρματος FOREO το καθιστά αυτό δυνατό με τα προϊόντα και τα gadgets τεχνολογίας δέρματος.

Ας εξερευνήσουμε τις διάφορες θεραπείες που προσφέρει η FOREO για να σας βοηθήσει να βιώσετε μια πραγματική ρουτίνα φροντίδας σώματος ποιότητας SPA στην άνεση του σπιτιού σας.

ΑΠΑΛΉ ΑΠΟΛΈΠΙΣΗ ΣΏΜΑΤΟΣ

Η πρώτη θεραπεία μπορεί να γίνει αμέσως κατά τη διάρκεια του ντους ή ακόμη και σε ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Καθαρίστε και απολεπίστε γρήγορα και εύκολα το δέρμα σας με τη συσκευή σώματος FOREO LUNA 4. Αυτή η καινοτόμος συσκευή χρησιμοποιεί πατενταρισμένους παλμούς FOREO T-Sonic και απαλές τρίχες σιλικόνης για να απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους που είναι βαθιά ενσωματωμένοι στους πόρους σας. Χάρη σε αυτή τη θεραπεία, οι φραγμένοι πόροι και η ακμή γίνονται παρελθόν.

Οι παλμοί T-Sonic συμβάλλουν επίσης στη βελτίωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, στοχεύοντας στο υγρό που έχει παγιδευτεί σε θύλακες κολλαγόνου και βοηθώντας στην κατανομή των λιποαποθέσεων. Ταυτόχρονα, ενισχύει τη μικροκυκλοφορία για την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου, διατηρώντας το δέρμα ισχυρό, ελαστικό και λιγότερο επιρρεπές στις ρυτίδες.

Ένα άλλο συχνό πρόβλημα είναι η κεράτωση pilaris, γνωστή ως "δέρμα φράουλα", η οποία εμφανίζεται όταν οι πόροι ή οι θύλακες των τριχών παγιδεύουν νεκρά κύτταρα του δέρματος, έλαιο και βακτήρια ή όταν ένα άτομο υποφέρει από ξηρό δέρμα. Το FOREO LUNA™ 4 body αντιμετωπίζει αποτελεσματικά αυτό το πρόβλημα αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και ξεβουλώνοντας τους πόρους χωρίς να είναι σκληρό για το δέρμα.

ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΣΏΜΑΤΟΣ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΓΉΡΑΝΣΗΣ

Το σώμα BEAR 2 είναι μια καινοτόμος συσκευή σχεδιασμένη για τη γλυπτική σώματος. Αυτή η προηγμένη συσκευή όχι μόνο βελτιώνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, αλλά στοχεύει και στην πιο επίμονη κυτταρίτιδα χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες όπως το προηγμένο μικρορεύμα και το μικρορεύμα γλυπτικής.

Σε τέλειο συνδυασμό με το σώμα BEAR 2 είναι ο ορός σώματος SUPERCHARGED, μια πολυτελής φόρμουλα εμπλουτισμένη με συστατικά όπως ρητίνη ροδάκινου, καφεΐνη και σκουαλάνη. Αυτό το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, χαρίζοντάς σας μια λεία και σμιλεμένη σιλουέτα για την οποία θα είστε περήφανοι.

 

Οι συσκευές FOREO skin-tech είναι διαθέσιμες στο foreo.com και στους επίσημους συνεργάτες μας: Sephora.gr