Το skincare δεν είχε επικρατήσει ποτέ άλλοτε περισσότερο, όσο σήμερα. Στόχος μας στη FOREO είναι η απόκτηση της πιο λαμπερής, καθαρής και σφριγηλής επιδερμίδας που είχατε ποτέ. Το “glass skin” είναι η απόλυτη τάση αυτή τη στιγμή στην περιποίηση και φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει. Ο τεχνολογικός γίγαντας ομορφιάς,  FOREO, προσφέρει πληθώρα λύσεων για να αποκτήσετε κι εσείς μία  “Glass Skin” εμφάνιση.

Σε μόλις λίγα βήματα, με τη βοήθεια των απλών, προσαρμόσιμων και πολύ αποτελεσματικών συσκευών, μπορείτε να αποκτήσετε μία λεία, καθαρή και σφριγηλή επιδερμίδα - σαν αυτή που όλες ονειρευόμαστε!

Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟΥ DOUBLE CLEANSING

Κάθε ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας, ξεκινά αναπόφευκτα πλέον με διπλό καθαρισμό καθώς είναι απαραίτητος ώστε να αφαιρεθεί αποτελεσματικά κάθε ίχνος μακιγιάζ, αντηλιακού κι άλλων προϊόντων. Ξεκινήστε με το αγαπημένο σας oil-based καθαριστικό FOREO LUNA Ultra Nourishing Cleansing Balm, το οποίο μετατρέπεται σε ένα μεταξένιο έλαιο για να αφαιρέσει όλους τους τύπους μακιγιάζ, αντηλιακού και σμήγματος.Αφήνει την επιδερμίδα απαλή, μεταξένια και ανανεωμένη. Με αυτό το πρώτο βήμα, απομακρύνοντας όλους του ρύπους και το μακιγιάζ, προετοιμάζετε την επιδερμίδα σας για τη συνέχεια του καθαρισμού.

Με τη συσκευή FOREO LUNA 4, είστε έτοιμες να αφεθείτε σε χαλαρωτικές στιγμές που θυμίζουν σπα στο σπίτι. Η συσκευή LUNA 4, με την πατενταρισμένη τεχνολογία T-sonic παλμών και τα βελούδινα τριχίδια σιλικόνης θα προσφέρει στο δέρμα σας τον πιο απαλό αλλά και βαθύ καθαρισμό. Συνδυάστε τη συσκευή LUNA 4 με το καθαριστικό προϊόν LUNA Micro-Foam cleanser 2.0 και κάντε την επιδερμίδα σας να λάμψει!

ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Σας συστήνουμε το επόμενο βήμα στο ταξίδι της απόκτησης glass skin και σύσφιξης του προσώπου: η συσκευή FOREO BEAR 2. Αποτελεί την πρώτη παγκοσμίως συσκευή μικρορευμάτων με σύστημα Anti-Shock™, εγκεκριμένη από τον  FDA, που διαθέτει 4 επαναστατικούς τύπους μικρορευμάτων.

Αυτός ο απαράμιλλος σύμμαχος στην ομορφιά βοηθά στη σύσφιξη και την τόνωση των μυών του προσώπου, αναζωογονεί και λειαίνει την επιδερμίδα και διαμορφώνει και αναπλάθει το περίγραμμα του προσώπου - όλα αυτά με μη επεμβατικό, ασφαλή και ανώδυνο τρόπο. Η συσκευή FOREO BEAR 2 διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, μεταφέρει οξυγόνο και άλλα θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα, επιταχύνει τη διαδικασία ανάπλασης του δέρματος, εξομαλύνει τον τόνο της επιδερμίδας και ενισχύει τη λάμψη της.

Η τεχνολογία μικρορευμάτων που διαθέτει, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ούτως ώστε να συσφίξει την επιδερμίδα και να καταπολεμήσει ρυτίδες και λεπτές γραμμές, ενώ το μασάζ με τους  παλμούς T-sonic βελτιώνει τη λεμφική αποσυμφόρηση, βοηθά στη μείωση κατακράτησης νερού και εξαλείφει τις τοξίνες, μειώνοντας έτσι το ανεπιθύμητο πρήξιμο.

Για μέγιστα αποτελέσματα συνδυάστε τη χρήση της συσκευής BEAR 2 με τον ορό SUPERCHARGED Serum 2.0. Αυτός ο δυναμικός συνδυασμός θα ενισχύσει την ενυδάτωση της επιδερμίδας και θα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, εξασφαλίζοντας ότι θα επιτύχετε αυτό το πολυπόθητο εφέ glass skin άψογα!

ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Αφού εξασφαλίσετε ότι η επιδερμίδα σας είναι καθαρή και εκπέμπει μία υγιή λάμψη εκ των έσω, ήρθε η ώρα να της χαρίσετε την απαραίτητη ενυδάτωση. Συνεχίστε με τη συσκευή FOREO UFO 3 - την τελευταία κυκλοφορία της FOREO που προσφέρει μία απόλυτη θεραπεία προσώπου σε μόλις 2 λεπτά.  Με λειτουργία θερμοθεραπείας, τεχνολογίας φωτός LED, και καταπραϋντικούς παλμούς T-Sonic, βοηθά στη βαθύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών των μασκών FOREO UFO και αφήνει την επιδερμίδα σας λαμπερή και ενυδατωμένη. Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε τη ρουτίνα της δικής σας προτίμησης, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις μέσω της εφαρμογής FOREO For You σε μόλις λίγα βήματα και να απολαύσετε τη μοναδική για εσάς θεραπεία.

Για έξτρα λάμψη, συνδυάστε τη συσκευή UFO 3 με τη μάσκα Glow Addict, η οποία χαρίζει μια πιο φωτεινή όψη στη θαμπή επιδερμίδα για ένα πιο λαμπερό και υγιές look.

Για επιπλέον θρέψη και έξτρα λάμψη της επιδερμίδας, σαν τελικό βήμα, εφαρμόστε την  ενυδατική κρέμα SUPERCHARGED HA+PGA Triple-Action Intense Moisturizer ή την μάσκα νυκτός SUPERCHARGED Ultra-Hydrating Sleeping Mask, ανάλογα με το εάν η ρουτίνα περιποίησής σας είναι πρωινή ή βραδινή.

Οι λύσεις FOREO για να αποκτήσετε το τέλειο ‘glass skin’ είναι διαθέσιμες στο foreo.com ή σε επίσημους συνεργάτες.