H Valmont γιορτάζει την 40η επέτειο της εμβληματικής κρεμο-μάσκας και παρουσιάζει τη συλλεκτική έκδοση ‘Happy Mask Anniversary Edition’. «Η εμβληματική κρεμο-μάσκα Prime Renewing Pack γιορτάζει τα 40α γενέθλιά της! 40 χρόνια χαράς, 40 χρόνια αποτελεσματικότητας που έχουν χαρίσει χαμόγελο στη γυναικεία και ανδρική επιδερμίδα... γι’ αυτό και κάποιοι την αποκαλούν ‘Happy Mask’! Το 2024 θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη ‘Happy Mask’ κοινότητα της Valmont και να μοιράσουμε χαμόγελα, γιορτάζοντας με χαρά και ενθουσιασμό!».

Ετοιμάστε τα πυροτεχνήματα, ανοίξτε σαμπάνιες, ξεκινά η γιορτή για την επετειακή έκδοση των 40 χρόνων της Prime Renewing Pack! Η Happy Mask Anniversary Edition κυκλοφορεί ως μια παιχνιδιάρικη ωδή στο πιο ευχάριστο και απολαυστικό προϊόν, σύμφωνα με τους λάτρεις της Valmont, και μία ουσιαστική σύνδεση με αυτό τον διαχρονικό «αστέρα» της περιποίησης της επιδερμίδας που από το 1984 χαρίζει άμεσο smile-boosting εφέ.

Best-seller από το 1984 | #1 σε πωλήσεις | 1 βαζάκι πωλείται κάθε δύο λεπτά παγκοσμίως

Η χαρά και η ομορφιά είναι αλληλένδετες, όπως γνωρίζουν οι λάτρεις της Valmont – πολλοί εκ των οποίων χαρακτηρίζουν την Prime Renewing Pack ως τη δική τους ‘Happy Mask’. Αυτά τα χαμογελαστά πρόσωπα ενέπνευσαν τη Sophie Vann Guillon να δημιουργήσει τη Happy Mask Anniversary Edition, ως φόρο τιμής στο πρώτο προϊόν της πολυτελούς σειράς κυτταρικών καλλυντικών της Valmont το 1984 και στις τέσσερις δεκαετίες του θρυλικού «WOW» effect που χαρίζει στην επιδερμίδα. «Ντυμένη» για την περίσταση με μια πολύχρωμη, ανάλαφρη εκδοχή του χαμογελαστού συμβόλου Smiley της Valmont, ένα εικαστικό που φέρει την καλλιτεχνική υπογραφή του Didier Guillon, Ιδρυτή και Καλλιτεχνικού Διευθυντή του brand, η 40η επετειακή έκδοση θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για το έτος 2024.

Μια χρονιά γεμάτη Happy Mask fun

Ξεκινώντας από τον Μάρτιο του 2024, τα καταστήματα και τα corners της Valmont θα γιορτάσουν τα «γενέθλια» της ‘Happy Mask’ με πολλές εκδηλώσεις και ξεχωριστές εκπλήξεις μέσα στο έτος. Πλούσια events για τον εορτασμό 40 χρόνων περιποίησης κατά της χαλάρωσης και των ρυτίδων, βελτίωσης της κουρασμένης όψης και αποκάλυψης της «WOW» ομορφιάς για μια απίστευτα λαμπερή επιδερμίδα.

The Photoshop Effect 

Η κρεμο-μάσκα Prime Renewing Pack σβήνει τα σημάδια της κούρασης, «γεμίζει» τις ρυτίδες και αναζωογονεί το πρόσωπο σε  λίγα μόνο λεπτά.Η Prime Renewing Pack είναι μία εμβληματική απόδειξη της επιστημονικής εξειδίκευσης της Valmont στην κατηγορία των κυτταρικών καλλυντικών και της βαθιάς επιθυμίας να βοηθήσει αποτελεσματικά την επιδερμίδα στο ταξίδι της προς την υγιή όψη και τη διαχρονική ομορφιά. Με ανάλαφρη και κρεμώδη υφή, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, αυτή η κρεμο-μάσκα ομορφιάς πολλαπλών χρήσεων προσφέρει, μέσα σε λίγα λεπτά, τα ίδια απτά αποτελέσματα επανόρθωσης με έναν ποιοτικό βραδινό ύπνο. Κάθε εφαρμογή χαρίζει θεαματική φωτεινότητα ακόμα και στο πιο κουρασμένο δέρμα. Η επιδερμίδα αποκτά τη χαμένη της λάμψη, η υφή της γίνεται πιο λεία και μειώνεται η εμφάνιση πόρων – ένα άμεσα ορατό «WOW» effect.

Οδηγίες Χρήσης

Καθημερινά, ως θεραπεία άμεσης εξισορρόπησης: Το πρωί, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στο πρόσωπο και τον λαιμό. Αφήστε το για 3 έως 5 λεπτά και αφαιρέστε το περισσευούμενο προϊόν με ένα νωπό πανάκι προσώπου.

Καθημερινά, ως προοδευτική ρυθμιστική θεραπεία: Το πρωί, απλώστε μια μικρή ποσότητα στο πρόσωπο και τον λαιμό με πολύ απαλές κυκλικές κινήσεις. Συνεχίστε με την κρέμα ημέρας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Περιστασιακά για γρήγορη ανανέωση: Εφαρμόστε ένα πλούσιο στρώμα στο πρόσωπο και τον λαιμό. Αφήστε να δράσει για 20 λεπτά και στη συνέχεια κάνετε ένα γρήγορο μασάζ προσώπου πριν αφαιρέσετε το περισσευούμενο προϊόν με ένα νωπό πανάκι προσώπου.