H Havaianas από την ίδρυση της, ήταν συνώνυμη με τη χαρούμενη διάθεση και κουλτούρα της Βραζιλίας με τις ατελείωτες παραλίες. Με την πάροδο των χρόνων, οι Havaianas υιοθετήθηκαν όμως ως τα key items και του αστικού καλοκαιριού. Τώρα, κάνοντας ένα βήμα μπροστά, έγιναν το αγαπημένο item των street style εμφανίσεων, στις Εβδομάδες μόδας της Ευρώπης.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τα fashion icons έξω από επιδείξεις μόδας στο Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι, όπου οι παγκοσμίου φήμης σαγιονάρες έκαναν θραύση σε ένα περιβάλλον που συνήθως συνδέεται με τα πιο εντυπωσιακά, πρωτοποριακά και unique σχέδια. Casual και δροσερές, αβίαστες και επαναστατικές, οι street-style εμφανίσεις αναδεικνύουν πώς οι Havaianas ταιριάζουν εξίσου καλά με τα πάντα, από τα καλοκαιρινά φορέματα και το χαλαρό tailoring μέχρι τις μάξι φούστες, τα καθημερινά casual, ακόμα και το office style.

Tα casual vibes της Havaianas ξεχώρισαν  με τις εμφανίσεις των influencers, όπως την Jordan Grant (@jo.rdan) στο Λονδίνο, τον Jordan Anderson (@symbiosity) στο Μιλάνο, καθώς και οι Alice Barbier και js Roques (@jaimetoutcheztoi) στο Παρίσι.

Η Havaianas είναι επαναστατική με συνεχής εξέλιξη, όπως και η επιθυμία όσων τις φοράνε οι οποίοι δίνουν προτεραιότητα στην ευκολία, την άνεση και την ελευθερία αντί στα κατεστημένα των τάσεων. Κάθε χρόνο παρουσιάζονται περίπου 500 νέα στυλ, με διαφορετικές φόρμες, φινιρίσματα και ακαταμάχητα χρώματα, διατηρώντας παράλληλα το πνεύμα απόδρασης που τις κάνει να ξεχωρίζουν.