H γιορτή της μαργαρίτας a.k.a Margarita MAYnia που καθιέρωσαν πλέον τα TGI FRIDAYS™ ξεκινά, κηρύσσοντας επίσημα την έναρξη της άνοιξης. Και φέτος λοιπόν, δίνουμε ραντεβού στις αυλές των TGI FRIDAYS™ για να απολαύσουμε λαχταριστές comfort γεύσεις συνοδεία του αγαπημένου cocktail.

 

Στα TGI FRIDAYS™ οι επιλογές για margarita δεν περιορίζονται μόνο στην κλασική εκδοχή της που εδώ ακούει στο όνομα Fridays Classic Margarita. Θα βρει κανείς υπέροχες παραλλαγές του cocktail όπως η αρωματική Blood Orange Margarita και οι πικάντικες Pink Chili Margarita και Spicy Pineapple Margarita.

 

Στο cocktail menu φιγουράρουν όμως και δυο ολοκαίνουριες, άκρως δροσιστικές προτάσεις, η Passion Fruit Margarita και η Watermelon Margarita που φιλοδοξούν να γίνουν τα must ποτά τόσο της άνοιξης όσο και του φετινού καλοκαιριού.

Συνδυάστε τις signature Margaritas με τις νέες γευστικές προτάσεις τους, όπως την πολύχρωμη, μεξικάνικη Yucatan Chicken Salad. Κοτόπουλο σχάρας με μπαχαρικά Cajun, φρέσκο αβοκάντο, τραγανές λωρίδες corn tortillas, ανάμεικτη πράσινη σαλάτα, τυριά Colby και Monterey Jack ή το λαχταριστό Steak Burger που κρύβει μέσα στο ψωμί brioche ένα τρυφερό Angus Steak 120γρ με μπαχαρικά Cajun, τραγανά frizzled onions, μανιτάρια σωτέ, iceberg, Poblano sauce και Truffle Mayo.

   

Την 5η ημέρα του Μαΐου, μέρα γνωστή στο Μεξικό ως Cinco de Mayo, στα TGI FRIDAYS™ της Μαρίνας Φλοίσβου σας περιμένει μια ξεχωριστή μεξικάνικη φιέστα υπό τους ήχους της Rosanna Mailan αλλά και εκπλήξεις όπως μεξικάνικα χορευτικά, face painting και φυσικά όλες τις margaritas μόνο στα 5€.

Salud!

Margarita MAYnia

Σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays™ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από 2- 31 Μαΐου

TGI FRIDAYS™

www.tgifridays.gr

 

Follow @tgifridaysgr

Facebook | Instagram | Tiktok