Ανοιξη, η εποχή της οµορφιάς, της ανανέωσης και της αναζωογόνησης. Η φύση αλλάζει, οµορφαίνει και γεµίζει χρώµατα, αφήνοντας πίσω της τον χειµώνα. Το ίδιο συµβαίνει και µε την επιδερµίδα µας.

Η APIVITA δηµιούργησε τα πιο ανοιξιάτικα σετ δώρων για να µας φτιάξει τη διάθεση και να µας καθοδηγήσει στη σωστή ρουτίνα οµορφιάς, όποια κι αν είναι η ανάγκη της επιδερµίδας µας!

Αναζητήστε το κατάλληλο σετ προκειµένου να φροντίσετε το πρόσωπό σας και να αναδείξετε τη φυσική του λάµψη και ζωντάνια.

1. AQUA BEELICIOUS για ενυδάτωση & φρεσκάδα

2. BEE RADIANT για τα πρώτα σηµάδια γήρανσης και ξεκούραστη επιδερµίδα

3. WINE ELIXIR για µείωση ρυτίδων, σφριγηλότητα και αίσθηση lifting

Όλα τα σετ βρίσκονται µέσα σε όµορφα ανοιξιάτικα νεσεσέρ και περιλαµβάνουν την κρέµα ηµέρας (ελαφριάς ή πλούσιας υφής), ένα προϊόν καθαρισµού προσώπου & µατιών (ειδικό µέγεθος) και αντηλιακή προστασία (ειδικό µέγεθος) για εφαρµογή 365 µέρες τον χρόνο, προσφέροντας έτσι µια ολοκληρωµένη ρουτίνα περιποίησης.

AQUA BEELICIOUS

Για ενυδάτωση & φρεσκάδα

Η απολαυστική σειρά ενυδάτωσης AQUA BEELICIOUS για τις νεανικές επιδερµίδες, εµπλουτισµένη µε µέλι και ανθισµένα λουλούδια, τη λαχταριστή τροφή των µελισσών.

Η ενυδατική σειρά προσώπου AQUA BEELICIOUS είναι ειδικά σχεδιασµένη για τις νεανικές επιδερµίδες, µε ένα δροσερό συνδυασµό από σούπερ ενυδατικά συστατικά: εκχύλισµα λουλουδιών από κίστο, ίριδα, άγριο τριαντάφυλλο και µέλι ανθέων, που δηµιουργούν µια έκπληξη δροσιάς για την επιδερµίδα. Τα προϊόντα της σειράς προσφέρουν άµεση ενυδάτωση, δροσιά και φρεσκάδα που διαρκεί και παράλληλα αποτελούν την ιδανική βάση για την εφαρµογή του make-up.

Μέσα στο σετ θα βρούµε:

  • Κρέµα ηµέρας (ελαφριάς ή πλούσιας υφής) σε κανονικό µέγεθος.
  • ΔΩΡΟ 1 µαύρο detox gel καθαρισµού µε ενεργό άνθρακα και πρόπολη σε ειδικό µέγεθος.
  • 1 αντηλιακή κρέµα προσώπου  BEE  SUN  SAFE  SPF  50, σε ειδικό µέγεθος.

BEE RADIANT

Για τα πρώτα σηµάδια γήρανσης & πιο ξεκούραστη επιδερµίδα

 

Η σειρά BEE RADIANT της APIVITA προστατεύει την επιδερµίδα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και αναδεικνύει την καλύτερη εκδοχή της. Οι ρυτίδες λειαίνονται, η επιδερµίδα είναι πιο λαµπερή, το πρόσωπο φαίνεται πιο ξεκούραστο και ορατά πιο νεανικό.

Στη BEE RADIANΤ, η APIVITA συνδυάζει το πατενταρισµένο εκχύλισµα πρόπολης µε το εκχύλισµα λευκής παιώνιας καθώς και µε άλλα πολύτιµα συστατικά όπως το γιασεµί, το dragon fruit και την κολοκύθα, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσµατα σε µόλις 14 ηµέρες.

Μέσα στο σετ θα βρούµε:

  • Κρέµα ηµέρας (ελαφριάς ή πλούσιας υφής)
  • ΔΩΡΟ 1 κρεµώδη αφρό καθαρισµού µε ελιά, λεβάντα και πρόπολη, σε ειδικό µέγεθος.
  • 1 ενυδατική Κρέµα-Gel Προσώπου Bee Sun Safe SPF50, σε ειδικό µέγεθος

WINE ELIXIR

Για µείωση ρυτίδων, σφριγηλότητα και αίσθηση lifting

 

Με έµπνευση από τον αµπελώνα της Σαντορίνης και την επιστήµη της Επιγενετικής, δηµιουργήθηκε η σειρά WINE ELIXIR µε πολυφαινόλες από αµπέλια Σαντορίνης, που ξυπνά τη νεότητα της επιδερµίδας και προσφέρει αποδεδειγµένη δράση σε ρυτίδες, σφριγηλότητα και αίσθηση lifting.

Η επιστήµη της Επιγενετικής αποτελεί την πιο σύγχρονη µέθοδο για την µελέτη των γονιδίων του δέρµατος και αποδεικνύει ότι η γήρανση είναι µια διαδικασία που δεν καθορίζεται µόνο από το DNA µας, αλλά και από εξωτερικούς παράγοντες (περιβάλλον, διατροφή, τρόπος ζωής). Οι επιγενετικοί µηχανισµοί παρεµβαίνουν στην προγραµµατισµένη διαδικασία γήρανσης του DNA και µπορούν να την επιταχύνουν ή να την επιβραδύνουν, ενεργοποιώντας ή απενεργοποιώντας την έκφραση γονιδίων.

Μέσα στο σετ θα βρούµε:

  • Κρέµα ηµέρας (ελαφριάς ή πλούσιας υφής ή µε SPF 30)
  • ΔΩΡΟ 1 απαλό γαλάκτωµα καθαρισµού 3 σε 1 µε χαµοµήλι και µέλι, σε ειδικό µέγεθος.
  • 1 αντηλιακή κρέµα προσώπου κατά των πανάδων & των ρυτίδων BEE SUN SAFE SPF 50, σε ειδικό µέγεθος.