Η Μαντόνα είχε καθυστερήσει αρκετά για την αυτοβιογραφική της ταινία, όμως, στις 24 Ιανουαρίου,ανακοινώθηκε ότι, παρά το καστ, η ταινία καταργήθηκε και επισήμως. Όπως αναφέρει το Variety, η ταινία δεν βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη με τη Universal - μια απόφαση που ελήφθη, καθώς η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για την παγκόσμια περιοδεία της "The Celebration Tour".

Τα εισιτήρια άρχισαν να πωλούνται την περασμένη εβδομάδα — με τα πρώτα να εξαντλούνται για παραστάσεις στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Παρίσι μέσα σε λίγα λεπτά. Σύμφωνα με το Variety, παραμένει αφοσιωμένη στο να γυρίσει μια ταινία για τη ζωή της κάποια στιγμή, αλλά το μυαλό της τώρα είναι στην περιοδεία.

Παρακάτω υπάρχουν όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής για τη βιογραφική ταινία της Madonna, η οποία κάποια μέρα θα "δει" το φως.

Το 2020, η Madonna επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο να συνυπογράψει και να συνσκηνοθετήσει μια βιογραφική ταινία βασισμένη στη ζωή της, λέγοντας ότι ήθελε να συμμετάσχει σε μεγάλο βαθμό επειδή προηγούμενα έργα για τη ζωή της είχαν δημιουργηθεί από άνδρες . «Ο λόγος που το κάνω είναι επειδή πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να γράψουν ταινίες για μένα, αλλά είναι πάντα άντρες», είπε η Madonna τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Αρχικά, ο συγγραφέας του "Juno" Diablo Cody είχε υπογραφεί ως συν-σεναριογράφος, αλλά αργότερα αποχώρησε. Το σενάριο γράφει επίσης η Erin Cressida Wilson, θεατρική συγγραφέας και σεναριογράφος που έγραψε το Girl On The Train και εργάζεται σε μια προσαρμογή του Ottessa.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, πέντε ηθοποιοί που ήταν προτεινόμενες για το ρόλο υποβλήθηκαν σε boot camp για τη Madonna: 1. Η Julia Garner (Inventing Anna), 2. η Florence Pugh (Midsommar), 3. η Emma Laird (Mayor of Kingstown) , 4.η Odessa Young (Mothering Sunday) και 5. η Alexa Demie (Euphoria)

Σύμφωνα με τη διευθύντρια κάστινγκ Carmen Cuba, οι ηθοποιοί συμμετείχαν σε συνεδρίες χορογραφίας 11 ωρών την ημέρα με τη χορογράφο της Madonna, καθώς και την ίδια. «Πρέπει να μπορείς να κάνεις τα πάντα», είπε ένα άτομο με γνώση της διαδικασίας το Hollywood Reporter τον Μάρτιο.

Από όλο το cast, η Julia Garner αναδείχθηκε ως η κορυφαία επιλογή για να υποδυθεί τη Madonna, όπως αναφέρει το Variety . Η Garner έγινε γνωστή ως Άννα Ντελβέι,  στο Inventing Anna του Netflix και η προσθήκη της  ως Μαντόνα, σίγουρα θα την καθιστούσε βασίλισσα των βιογραφικών ταινιών. Ακόμη, δεν είναι σαφές εάν έχει επιλεγεί κάποιος άλλος.

Μετά το τέλος του Celebration Tour, ελπίζουμε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες και για το πολυαναμενόμενο biopic της βασίλισσας της ποπ.