Αυτό το καλοκαίρι, το Schweppes, δημιουργεί μία σειρά από μοναδικά summer parties, γεμάτα μουσική και δροσιστικά Schweppes cocktails με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα.  

Η αρχή έγινε χθες με το πρώτο summer party, που πραγματοποιήθηκε στην Μαρίνα Αλίμου και χάρισε σε εκπρoσώπους των media και καλλιτέχνες, αυθεντικές στιγμές διασκέδασης, καθώς και τη δυνατότητα να απολαύσουν μία ξεχωριστή εμπειρία με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Η χθεσινή βραδιά αποτελεί μία πρόγευση όσων θα ακολουθήσουν, καθώς από τις 22 έως τις 27 Ιουνίου το πιο εκλεκτό ανθρακούχο αναψυκτικό στον κόσμο των ενηλίκων, δημιουργεί έναν διαγωνισμό «με χαρακτήρα» και προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή, εν πλω, εμπειρία στην Μαρίνα Αλίμου.

Για να διεκδικήσεις κι εσύ μία από τις διπλές προσκλήσεις των summer parties παρέα με το αγαπημένο σου cocktail, αρκεί να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό που πραγματοποιείται στη σελίδα του Schweppes στο Instagram. Τα βήματα είναι απλά:  Ακολούθησε τον λογαριασμό @schweppesgreece, και κάνε tag το τέλειο plus one για ένα summer party με χαρακτήρα γράφοντας sunset ή night.

Τα sunset parties θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 18:00 έως τις 20:00 με Schweppes cocktails κατά τη δύση του ήλιου, ενώ τα night parties από τις 21.00 έως τις 21.00, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθήνας. 

Η Ινώ Σούπαρη, Marketing Manager The Coca-Cola Company για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα ανέφερε σχετικά: «Παραμένοντας πιστοί στην υπόσχεση μας να δημιουργούμε στιγμές απόλαυσης με χαρακτήρα, φέτος ξεκινάμε το καλοκαίρι δυναμικά με μία σειρά μοναδικών parties για όλους. Το Schweppes είναι ένα brand με ιστορία 2 αιώνων που διατηρεί αναλλοίωτες τις αξίες του & το πάθος για καινοτομία, εξέλιξη, υψηλή ποιότητα και αισθητική. Ως Coca-Cola στην Ελλάδα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που εννέα χρόνια τώρα δίνει λάμψη και χαρακτήρα στις κοινωνικές στιγμές των ενηλίκων».

 

The Coca-Cola Company

 

Η Coca-Cola Company (NYSE: KO) είναι μία «total beverage company», προσφέροντας πάνω από 500 προϊόντα σε περισσότερες από 200 χώρες. Εκτός από τα προϊόντα της Coca-Cola, το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο σημαντικές σειρές ροφημάτων στον κόσμο, όπως το Adez με βάση τη σόγια, το πράσινο τσάι Ayataka, το νερό Dasani, οι χυμοί και τα νέκταρ Dell Valle, η Fanta, ο καφές Georgia, η Gold Peak σειρά τσαγιού και καφέ, το Honest Tea, οι χυμοί και τα smoothies Innocent, οι χυμοί Minute Maid, τα αθλητικά ροφήματα Powerade, οι χυμοί Simply, το Smartwater, η Sprite, το Vitamin Water και το νερό καρύδας ZICO. Αναδιαμορφώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο μας, μειώνοντας τη ζάχαρη στα ροφήματά μας και παρουσιάζοντας νέα, καινοτόμα προϊόντα στην αγορά. Προσπαθούμε επίσης να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, αναπληρώνοντας την ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε στα ροφήματά μας και προωθώντας την ανακύκλωση. Σε συνεργασία με τους εμφιαλωτές μας, απασχολούμε πάνω από 700.000 ανθρώπους, ενισχύοντας την τοπική οικονομία στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε, παγκοσμίως.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα για το ταξίδι της Coca-Cola στο www.coca-colacompany.com και ακολουθείστε μας στο Twitter, Instagram, Facebook and LinkedIn.