Mπορεί το 2020 να μην αγκαλιάσαμε σφιχτά  τις μαμάδες μας, το 2021, όμως, οφείλουμε να τους προσφέρουμε ένα ξεχωριστό δώρο για όλα τα χρόνια που είναι δίπλα μας, μας στηρίζουν και μας αγαπάνε χωρίς όρους. Ακριβώς όπως όταν είμαστε μικρές...

Το μόνο σίγουρο είναι πως η μαμά μας θα είναι ευχαριστημένη με ό,τι κι αν αποφασίσουμε να της χαρίσουμε καθώς θα εκτιμήσει την πράξη αγάπης και όχι την τιμή ή το προϊόν. 

 

1. Τα λουλούδια έχουν την τιμητική τους κάθε άνοιξη και ανθοπωλεία αλλά και φυτώρια γεμίζουν με πανέμορφα, πολύχρωμα λουλούδια. Η πιο όμορφή κίνηση, λοιπόν, που θα εκτιμηθεί πολύ, ιδιαιτέρως αν η μαμά σου είναι λάτρης των λουλουδιών και της κηπουρικής, είναι ένα μπουκέτο όμορφα λουλούδια ή και μία γλάστρα για να στολίσει το μπαλκόνι ή τον κήπο της.

 

2. Είναι αυτονόητο πώς όλες οι μαμάδες αγαπάνε τα κοσμήματα. Αυτή τη φορά, αντί για ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα δαχτυλίδι, διάλεξε κάτι πιο πρωτότυπο και συναισθηματικό. Αναζήτησε στην αγορά κοσμήματα, βραχιόλια ή κολιέ που να αναγράφουν είτε το όνομα της μαμάς σου, είτε της πιο γλυκιάς της ιδιότητητας. Αυτή της Μαμάς.

 

3. Ένα άλμπουμ με φωτογραφίες σας θα την ταξιδέψει στο παρελθόν και θα της φέρει όμορφες αναμνήσεις. Διάλεξε τις πιο αγαπημένες φωτογραφίες σας κι ένα καλαίσθητο άλμπουμ και δημιούργησε μόνη σου ένα δώρο που θα την συγκινήσει. Οι μαμάδες μας αγαπούν ακόμα τις τυπωμένες φωτογραφίες και δεν αποθηκεύουν τις αναμνήσεις τους σε υπολογιστές και κινητά.

 

4. Για τις κοκέτες μαμάδες, που θέλουν να είναι περιποιημένες κάθε μέρα και επισκέπτονται το κομμωτήριό τους σε εβδομαδιαία βάση, μία μηνιαία "συνδρομή" στο αγαπημένο τους κομμωτήριο θα ήταν μία πολύ καλή λύση. Υπάρχουν, πλέον, πακέτα, στα οποία μπορείς να επιλέξεις να πας 5 φορές τον μήνα, πληρώνοντας μία φορά σε πολύ πιο προσιτή τιμή. Έτσι, θα της προσφέρεις 5 χτενίσματα που θα την ανανεώσουν και θα την ικανοποιήσουν πολύ.

 

5. Ένα γεύμα για 2 στο αγαπημένο της εστιατόριο, τώρα που άνοιξε η εστίαση, είναι μία ακόμα όμορφη επιλογή δώρου. Αν όμως προτιμάτε το σπίτι, μπορείς να παραγγείλεις το φαγητό που επιλέγει να τρώει έξω και να την κάνεις έτσι πολύ χαρούμενη.

 

6. Και μην ξεχνάς και την αγάπη της για τα μικρά πρακτικά δώρα... Για παρ'αδειγμα, ένα καινούριο πορτοφόλι σε παστέλ τόνους, το οποίο μπορείς να το κάνεις πιο πρωτότυπο, ζητώντας να χαράξουν τα αρχικά σας πάνω. Η μαμά σου θα το αγαπήσει και θα το χρησιμοποιεί καθημερινά.