Η Sephora πιστεύει ότι η ομορφιά είναι δύναμη, είναι κοινότητα και αποδοχή. Η μέρα της γυναίκας δεν είναι μια απλή μέρα. Είναι μια μέρα που γιορτάζουμε το παρελθόν, το παρόν και σχεδιάζουμε το μέλλον. Με γνώμονα αυτό η Sephora σε συνεργασία με τον οργανισμό «ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ» διοργανώνουν μια ολοκληρωμένη σειρά δράσεων με επίκεντρο τη γυναίκα!

Οι δράσεις περιλαμβάνουν:

Ένα διαδραστικό online workshop για το προσωπικό της Sephora με συντονίστρια την Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, ιδρύτρια των Υπέροχων Γυναικών, ενώ κατα τη διάρκεια του workshop θα συμμετέχουν κατεθέτοντας τις προσωπικές τους εμπειρίες η Μαίρη Συνατσάκη και η Κατερίνα Βρανά. Το workshop θα παρουσιάσει μία θεωρητική προσέγγιση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και θα επικεντρωθεί στα patterns της έμφυλης προκατάληψης και στους τρόπους αντιμετώπισης τους.

Μια social media ενέργεια όπου συμμετείχαν οι: Μαίρη Συνατσάκη, Κατερίνα Βρανά, Σουζάνα Κεγγίτση και η Νεφέλη Χατζηιωαννίδου. Πρόκειται για ένα Social Media Video που θα δείχνει τις 3 Γυναίκες- Influencers μαζί με την δημιουργό του οργανισμού «Υπέροχες γυναίκες» Νεφέλη Χατζηιωανννίδου, να αντιμετωπίζουν και να «σπάνε», με τον δικό της τρόπο η κάθε μία, κάποιες στερεοτυπικές εκφράσεις. Οι «ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ» ιδρύθηκαν το 2019 σαν την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα διάδρασης γυναικών στην Ελλάδα και σήμερα είναι  μία αστική μη κερδοσκοπική επιχείρηση, στόχος της οποίας είναι η ενδυνάμωση των γυναικών μέσα από τη συμμετοχή τους και τη  δημιουργία δράσεων που έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Τι σημαίνει όμως breakethebias;

Σημαίνει ότι όλοι μαζί μπορούμε να σπάσουμε τα στερεότυπα για έναν κόσμο ίσο μεταξύ των φύλων, ένα κόσμο που η διαφορά εκτιμάται, χωρίς προκαταλήψεις και διακρίσεις.

*Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας για τον COVID-19. 

#sephora_greece                    #BreakTheBias                                   #yperoxes.gynaikes

 

Ανακαλύψτε περισσότερα www.Sephora.gr & Sephora Greece iOS Mobile App.

Instagram: @sephora _greece

FB Sephora Greece

TIK TOK  @_sephoragreece_