Καλά, που το είχα θαμμένο τόσο καιρό;

Αυτό σκέφτηκα μόλις αντίκρισα το PhotoReady Compact Make Up της Revlon που μου χάρισε πριν μήνες η κολλητή μου η Ιλιάδα. Αν διάβασες το τελευταίο μου post (αν όχι αν πας να το διαβάσεις) θα είδες πως τον τελευταίο καιρό δίνω μεγαλύτερη έμφαση στο να πετύχω ένα περισσότερο «γήινο» αποτέλεσμα στο μακιγιάζ μου τονίζοντας με  φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά μου, χωρίς να φλυαρώ με πολυχρωμίες.

Αυτό κυρίως σημαίνει ένα πράγμα. Complexion – complexion – complexion και εκτός από τον πολύ καλό καθαρισμό και φροντίδα του προσώπου, επιλέγω και το αντίστοιχα πολύ καλό foundation για να αποτελέσει τη ιδανική βάση του μακιγιάζ μου.

Το συγκεκριμένο είναι ιδανικό για εσένα που αναζητάς καλή κάλυψη. Δεν θα το έλεγα τελείως ματ –δίνει λάμψη στα σωστά σημεία  και απορροφάται αμέσως.

Ωστόσο… επειδή ως γνωστόν it takes two, to tango δεν το χρησιμοποιώ μόνο του! Αν θες να πετύχεις το αποτέλεσμα μιας αψεγάδιαστης επιδερμίδας χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα πινέλο.

Μπούρδες! Ή αυτό τουλάχιστον πίστευα (κανείς δεν ξέρει γιατί) μέχρι πρότινος όπου αρνιόμουν πεισματικά να χρησιμοποιήσω κάτι άλλο εκτός από τα χεράκια μου για να απλώσω το make up μου (γιατί τέτοια είμαι!!!).

Αυτό όμως εκτός του ότι είναι ανθυγιεινό, σε κάνει να χρησιμοποιείς περισσότερη ποσότητα απ’ όση πρέπει και – μεταξύ μας τώρα – πόσο καλά θα το απλώσεις;

Δες, δες βιντεάκια στο Youtube μια μέρα πείστηκα και εγώ και είπα ν’ αγοράσω ένα και να δοκιμάσω την τύχη μου. Φυσικά επειδή δεν μου είχα εμπιστοσύνη, δεν ήθελα να καταξοδευτώ με τη μια και αγόρασα ένα οικονομικό (τζάμπα είναι) από τα H&M.

Oh – My – Goood!!!! Τι έκανα τόσα χρόνια; Πως ζούσα;

Once με πινέλο, always με πινέλο κορίτσια! Καταρχάς δεν λερώνεις τα χέρια σου και δεν κάνεις μπεζ οτιδήποτε πιάσεις μετά. Παίρνεις ακριβώς όση ποσότητα χρειάζεσαι και το πινέλο σε βοηθά να την μοιράσεις/απλώσεις τέλεια στα σημεία που πρέπει, όσο πρέπει. Είναι σα να έβαλες το χέρι σου σε μια πρίζα και το πινέλο σε καθοδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση! Δεν μοιάζεις πλέον στοκαρισμένη και έχεις καλύψει και την παραμικρή ατέλεια που σε ενοχλεί επειδή άνθρωπος είσαι και εσύ… κοιμήθηκες αγκαλιά με το μαξιλάρι. Θήκη δαντέλα. Σε όλο το μάγουλο.

Άλλωστε… You Only Live Once!!!

Site:capri-girl.blogspot.gr

Mail: the.caprigirl@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/caprigirl

Instagram: @caprigirl_the