Ενα από τα πράγματα που μου φαινόταν ακατόρθωτο για μένα να το κάνω ήταν το να ανάβω τζάκι. Μόνη μου. Αυτήν την εβδομάδα το έμαθα και αυτό και νιώθω πάρα πολύ περήφανη για τον εαυτό μου! Τώρα εγώ και ο Sherlock καθόμαστε ευχάριστα μπροστά του σαν τις μαγκουφάνες και ζεσταίνουμε τα κορμιά μας τις ψοφερές χειμωνιάτικες νύχτες. Τις μέρες βέβαια τα πράγματα αλλάζουν. Ο Sherlock μένει να φυλάει το σπίτι σαν πιστός φύλακας που είναι και εγώ τρέχω σαν την τρελή να προλάβω τον τεράστιο όγκο δουλειάς που έχει μαζευτεί στο γραφείο (καλά να’ μαστε!).

Ωστόσο μέχρι να φύγω από το σπίτι ένα από τα πράγματα που απολαμβάνω είναι αυτό που με ακολουθεί παντού και στέκεται και παρατηρεί τι κάνω. Ειδικά την ώρα που βάφομαι και με κοιτάει σα να σκέφτεται «είσαι πυροβολημένη», όταν του εξηγώ για παράδειγμα πόσο πολύ μου αρέσει το νέο μαύρο μολύβι για τα μάτια από την Erre Due!

Καταρχάς όταν λέμε μαύρο εννοούμε μαύρο κατάμαυρο. Κάρβουνο (σαν αυτά που αφήνει το τζάκι)! Μου αρέσει πάρα πολύ η απόδοσή του αλλά και το πόσο εύκολα εφαρμόζει στο μάτι χωρίς καθόλου να κάνει μουτζούρες , όσες ώρες και αν είμαι βαμμένη! Ειδικά αν είσαι αρχάρια ή απλά «δεν το’ χεις» και πολύ με το να βάζεις μολύβι, θα σε κατά βολέψει!

Εξίσου βολικό αποδείχθηκε και το νέο λανσάρισμα της Maybeline - Browdrama - για τα φρύδια!

Καταρχάς για την ιστορία, η περίπτωσή μου είναι όπου φρύδι-φύγει! Ναι, ναι ανήκω σε αυτήν την κατηγορία γυναικών που η θεωρία του Δαρβίνου μάλλον μοιάζει να βρίσκει απάντηση και απορώ πως από μικρή δεν μου έδωσαν το όνομα Φρυδι-ρίκη! #klaio Οι απόπειρες να τιθασευτεί η κατάσταση οδήγησε φυσικά σε αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες και περιόδους που το μάδημα πήγαινε σύννεφο με αποτέλεσμα τώρα πια τα φρύδια μου να έχουν ένα σχετικά ικανοποιητικό σχήμα και πυκνότητα αλλά σε αρκετά σημεία υπάρχουν κενά τα οποία και πρέπει να καλύπτω. Μπορώ να πω ότι με ένα μολυβάκι την έκανα τέλεια τη δουλειά μου αλλά όταν είδα το Browdrama δεν θα μπορούσα να μη το δοκιμάσω.

Θα σου πω θετικά: το βουρτσάκι του σε βοηθάει να τα «χτενίσεις» και να τα σουλουπώσεις και δίνει όσο χρώμα χρειάζεται για να τονιστούν, ειδικά – αν όπως εγώ – έχεις περάσει από πάνω τους το πινέλο του μακιγιάζ και έχουν γίνει μπεζ. Θα σου πω όμως και αρνητικά: Αν έχεις πραγματικά «φαγωμένα» φρύδια μην περιμένεις να σου τα γεμίσει και να είναι και πάρα πολύ λεπτά το πιο πιθανό είναι το βουρτσάκι να σου κάνει μουτζούρες και να σιχτιρίζεις. Αν έχεις ένα σχετικά καλό πάχος και θες απλά να τα περιποιηθείς, είναι μια χαρά!

Μια χαρά – και δυο και τρεις – είναι και η κρέμα νυχτός του Korres από ΄Αγριο Τριαντάφυλλο που δεν έχω βαρεθεί να την αγοράζω.

Αν μπορείς να κάνεις ένα δώρο στον πρόσωπό σου κάθε βράδυ πριν πας για ύπνο, είναι αυτή! Πάρα πολύ πλούσια, πάρα πολύ ενυδατική και απόλυτα αποτελεσματική σου χαρίζει επιδερμίδα μωρού παιδιού κάθε πρωί που θα ξυπνήσεις και αν τη χρησιμοποιείς καιρό θα παρατηρήσεις ότι το πρόσωπό σου… σα να λάμπει;;;;

Τέλος – και επειδή είμαι ακραία εμμονική -  αυτό είναι το τραγούδι που παίζει στο repeat 45000000 φορές τη μέρα:

Άλλωστε… You Only Live Once!!!

Site:capri-girl.blogspot.gr

Mail: the.caprigirl@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/caprigirl

Instagram: @caprigirl_the