Αυτήν την εβδομάδα, άστραψε και βρόντηξε! Όχι, δεν αναφέρομαι σε κάποιο καταστροφικό καιρικό φαινόμενο αλλά στη διάθεσή μου όσον αφορά την καθημερινή μου beauty routine η οποία «ελάφρυνε» λίγο σε ότι αφορά τα βαριά προϊόντα και έντονα χρώματα και επικεντρώθηκε σε αγαπημένα αποκτήματα που μου πρόσφεραν πολλή πολλή λάμψη!

Όμορφο μακιγιάζ χωρίς όμορφη επιδερμίδα δεν υπάρχει και αυτό (πρέπει να) το ξέρεις καλά! Η φροντίδα του προσώπου & σώματος είναι το Α & Ω και ο καθημερινός καθαρισμός πρωί – βράδυ αποδίδει τα μέγιστα σε ότι αφορά στη σωστή περιποίηση αλλά και «κατάσταση» στην οποία χρειάζεται να βρίσκεται το δέρμα σου. Ο κρεμώδης αφρός καθαρισμού της Apivita έχει αποδειχθεί πολύτιμος σύμμαχος αφού δεν τον χρησιμοποιώ μόνο κάθε πρωί στο πλύσιμο αλλά και το βράδυ μετά το ντεμακιγιάζ μου. Τον πέτυχα σε υπέρ-προσφορά στο φαρμακείο της γειτονιάς μου στα 300ml. και νιώθω όπως θα μου κρατήσει για πάντα. Ο λόγος που τον έχω ευχαριστηθεί τόσο είναι γιατί όχι μόνο καθαρίζει αποτελεσματικά και σε βάθος – χωρίς να τσούζει τα μάτια – αλλά και γιατί δεν κάνει αφρό, αφρό. Έχει μια πάρα πολύ πλούσια σύσταση η οποία όταν έρχεται σε επαφή με το νερό γίνεται σαν κρέμα (όπως μαρτυρά και το όνομά του) γεγονός που το κάνει πολύ ευχάριστο στη χρήση. Το μόνο όχι ακριβώς αρνητικό αλλά περίεργο είναι πως αν και γράφει ότι είναι με άρωμα/σύσταση ελιάς και λεβάντας, εγώ δεν έχω ανακαλύψει πουθενά ούτε την ελιά ούτε την λεβάντα. Αντίθετα έχει έντονη μυρωδιά εσπεριδοειδών, πράγμα που το κάνει ιδανικό, ειδικά για το πρωί!

Η ισπανική βασιλική οικογένεια ξέρει από λαμπερά χαμόγελα… Λογικό αφού σχεδόν καθημερινά, τα μέλη της φιλοξενούνται σχεδόν σε όλα τα περιοδικά της χώρας. Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως δεν αφήνουν τη στοματική τους υγιεινή στην τύχη και για αυτό επιλέγουν τους καλύτερους. Αυτοί οι καλύτεροι λοιπόν δημιούργησαν το καλυτερότερο! Την πρώτη καλλυντική,λευκαντική οδοντόκρεμα η οποία περιέχει τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Υπεροξείδιο Καρβαμιδίου (Carbamide Peroxide) συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών.  Και αν όλα αυτά σου ακούγονται… ισπανικά και δεν καταλαβαίνεις, σου λέω αυτό! Η YOTUEL all in one είναι η Νο1 καλλυντική λευκαντική οδοντόκρεμα που θα κάνει τα δόντια σου άσπρα δόντια ξέξασπρα κι' απ' τον ήλιο ξεξασπρότερα, ειδικά αν τη χρησιμοποιείς καθημερινά, 3 φορές τη μέρα! Γιατί ωραίες οι τάσεις και τα μακιγιάζ αλλά ένα «κίτρινο» χαμόγελο μπορεί να γκρεμίσει τα πάντα σε δευτερόλεπτα! Ενώ ένα ολόλευκο καμιά φορά είναι από μόνο του αρκετό!!!

Για το τέλος δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω καλλυντικό. Με ξέρεις… Και αφού λοιπόν έστρωσα επιδερμίδα, πέταξα λευκό δόντι του δράκουλα… τι μου έλειπε; Έμφαση αυτήν την εβδομάδα στο μακιγιάζ μου έδωσα στις σωστές βάσεις (έρχεται σύντομα ποστ) και στις λάμψεις για να τονίσω τα σωστά σημεία. Αυτό δεν θα μπορούσα να το πετύχω χωρίς ένα πολύ καλό highlighter και believe meor not, αυτό των H&M αποδείχθηκε τέτοιο! Έχει κορυφαία απόδοση και πραγματικά παρακαλάω να μην τελειώσει (πήρα δύο, τζάμπα είναι). Το κόλπο είναι να τοποθετείς στα σημεία που αντανακλάται καλύτερα το φως στο πρόσωπό μας, κοινώς:  ζυγωματικά, ράχη μύτης, πιγούνι!

Και να με παρακολουθείς στο instagram θα έχεις δει και τα αποτελέσματα… cause I’m happyyyyyyy!

Άλλωστε… You Only Live Once!!!

Site:capri-girl.blogspot.gr

Mail: the.caprigirl@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/caprigirl

Instagram: @caprigirl_the